EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Subiecte MATEMATICĂ pentru elevii de clasa a IV-a

Evaluarea Naţională 2015, subiecte evaluare naţională, subiecte matematică evaluare naţională, evaluare naţională. Evaluarea elevilor de clasa a IV-a a început, marţi, 26 mai, cu proba la Limba Română. Miercuri a avut loc proba la Matematică, iar pentru joi este programat ultimul examen. Rezultatele la Evaluarea Naţională 2015 nu vor fi trecute în catalog.

27 mai 2015, 10:06
EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Subiecte MATEMATICĂ pentru elevii de clasa a IV-a

Evaluarea Naţională 2015, subiecte evaluare naţională, subiecte matematică evaluare naţională, evaluare naţională. Evaluarea competențelor la finalul clasei a IV-a a început pe 26 mai cu proba la limba română şi a fost urmată pe 27 mai de proba la matematică, potrivit Ministerului Educaţiei. Elevii au avut la dispoziţie 60 de minute pentru a rezolva subiectele.

SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE CLASA A II-a- test 1

SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE CLASA A II-a- test 2

Evaluarea Naţională 2015. Testele elaborate pentru clasa a IV-a vizează evaluarea competențelor de înțelegere a textului scris în limba română și evaluarea competențelor de matematică.

Evaluarea Naţională 2015. Testele vor fi evaluate în școală de cadrele didactice din respectiva unitate de învățământ. Fiecare test va fi evaluat de două cadre didactice, dintre care unul este învățătorul/ institutorul/ profesorul pentru învățământul primar de la clasă.

Evaluarea Naţională 2015. Rezultatele individuale obținute nu se afișează/nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei, precizează metodologia.
 
Evaluarea Naţională 2015. Ultima evaluare a competențelor, cea la clasa a VI-a, va începe în 2 iunie cu proba de limbă și comunicare. Pe 3 iunie, va avea loc proba la matematică și științe ale naturii.