EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A VIII-a, SESIUNEA SPECIALĂ. ROMÂNĂ. Subiecte şi barem de corectare

EVALUARE NATIONALA 2016. Elevii clasei a VIII- a susţin în perioada 7- 9 iunie examenul de evaluare naţională, sesiune specială. Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 9 iunie (până la ora 18:00), iar contestaţiile vor putea fi depuse până la ora 20,00.

07 iun. 2016, 15:27
EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A VIII-a, SESIUNEA SPECIALĂ. ROMÂNĂ. Subiecte şi barem de corectare

EVALUARE NATIONALA 2016. Sesiunea specială a Evaluării Naționale pentru elevii de clasa a VIII-a participanți la loturile naționale de pregătire pentru olimpiadele și concursurile internaționale a început luni, 7 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română.

BAREM LIMBA ROMÂNĂ – EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A VIII-a, SESIUNEA SPECIALĂ

SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ – EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A VIII-a, SESIUNEA SPECIALĂ

24 de elevi de clasa a VIII-a, participanţi la loturile naţionale de pregătire pentru olimpiadele şi concursurile internaţionale, au susţinut luni examen la română.

La această sesiune specială, găzduită de Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi” din Capitală, s-au înscris elevi care participă în această vară la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori (12), Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori (8), European Summer Cup – tenis (2), Campionatul European de Juniori de Înot (1) şi Campionatul European de Baschet – juniori (1).

EVALUARE NAŢIONALĂ OLIMPICI 2016. Elevii provin din unităţi de învăţământ din Bucureşti şi din judeţele Argeş, Constanţa, Dolj, Gorj, Maramureş, Prahova şi Timiş.

EVALUARE NAŢIONALĂ OLIMPICI 2016. Proba la Matematică va avea loc pe 8 iunie, iar pe 9 iunie — proba scrisă la Limba și literatura maternă pentru elevii aparținând minorităților naționale.

Rezultatele vor fi afișate pe 9 iunie, până la ora 18,00, iar contestațiile vor putea fi depuse până la ora 20,00.

Afișarea rezultatelor finale se va face pe 10 iunie.