Evaluare natională. Ministrul Educaţiei: Absolvenţii de clasa a VIII-a vor fi testaţi la mai multe discipline

Publicat: Marţi, 14 Noiembrie 2017 11:51 // Actualizat: Marţi, 14 Noiembrie 2017 13:06 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat, într-un interviu pentru Agerpres, că se pregătesc modificări pentru examenul de evaluare naţională, în sensul că absolvenţii de clasa a VIII-a vor fi testaţi la mai multe discipline.

Întrebat dacă vor fi modificări în ceea ce privește admiterea la liceu sau examenul de Bacalaureat, ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat că "elevii de clasa a V-a vor intra sub un nou tip de evaluare națională la mai multe discipline peste patru ani de zile sau trei ani și jumătate, când vor finaliza clasa a VIII-a".

Citeşte şi: Liviu Pop: Există discuţii privind introducerea celei de-a treia sesiuni de bacalaureat "undeva în decembrie, poate februarie"


SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2018. Elevii pot începe pregătirea pentru examenul din vară, vezi aici BAREM CORECTARE

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2018. Absolvenții claselor a VIII-a care vor susține la vară Evaluarea Națională au la dispoziție modele de subiecte în vederea pregătirii celor două examene, elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE).

 

SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2018, vezi aici şi BAREMELE DE CORECTARE LA MATEMATICĂ

SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2018. Absolvenții claselor a VIII-a care vor susține la vară Evaluarea Națională au la dispoziție modele de subiecte în vederea pregătirii celor două examene, elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE).

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
edu.ro Evaluare Naţională evaluare nationala 2018 Liviu Pop Ministerul Educaţiei
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6485
RON
13 Dec
noapte -3 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H