EVALUARE NAŢIONALĂ. Sute de elevi din provincie stau la coadă pentru a se înscrie la liceele din Bucureşti

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. La Şcoala "Sfinţiii Voievozi" din Capitală, unde elevii din provincie care vor să studieze la liceele din Bucureşti depun cereri de înscriere, este aglomeraţie mare. Pe lista de ordine sunt deja 200 de absolvenţi de gimnaziu care aşteaptă să depună cerere.

03 iul. 2015, 06:29
EVALUARE NAŢIONALĂ. Sute de elevi din provincie stau la coadă pentru a se înscrie la liceele din Bucureşti

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Vineri este momentul în care părinţii pot şti cu aproximaţie cam unde se va situa copilul lor, pentru a lua în calcul probabilitatea de admitere acolo unde îşi doresc.

De asemenea, la secretariatele şcolilor, se completează fişele de înscriere cu numele şi codul unităţii de învăţământ gimnazial, cu datele personale ale absolvenţilor claselor a VIII-a, cu mediile generale de absolvire, cu notele şi mediile obţinute la Evaluarea Naţională din clasa a VIII-a, cu mediile de admitere.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Reamintim că repartizarea computerizată va avea loc pe data de 14 iulie.

Tot vineri, la sediul Inspectoratelor, va fi afişată programarea candidaţilor pentru vizualizarea lucrărilor scrise proprii de la Evaluarea Naţională, în urma completării unei cereri-tip pe care au depus-o marţi, 30 iunie.

Vizualizarea lucrărilor scrise proprii va avea loc luni, 6 iulie, conform programării afişate. La vizualizarea lucrărilor scrise, candidatul minor trebuie să fie însoţit obligatoriu de un părinte ori reprezentant legal. Este interzisă prezenţa altor persoane (rude, cadre didactice etc.) la vizualizarea lucrărilor scrise.

CITEŞTE ŞI EDU.RO REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015: Vezi ce au făcut prietenii tăi. CĂUTARE după nume