Evaziune fiscală la cimitirul Oanei Zăvoranu VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

În timp ce Oana Zăvoranu apare zilnic la TV şi face circ, la cimitirul pe care-l deţine şi unde şi-a înmormântat mama se face evaziune fiscală. Mai exact, magazinul care funcţionează în cimitir şi la care se vând de la sucuri la lumânări nu eliberează bon fiscal. Firma care administrează Cimitirul Eternitatea şi care acum este administrată de Oana, s-a ales cu un dosar penal pentru evaziune în urmă cu trei ani. 

24 apr. 2015, 08:07
Evaziune fiscală la cimitirul Oanei Zăvoranu VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

La intrarea în cimitirul familiei Zăvoranu se află amenajat un magazin de la care trecătorii pot cumpăra de la flori, lumânări până la sucuri, ţigări şi alcool, informează România TV. Nimic neobişnuit, însă problema este că niciun client nu primeşte bon fiscal.

Citeşte şi ŞOCANT. Oana Zăvoranu umblă cu sânii aproape goi, la nici trei zile de la moartea mamei ei FOTO

Un bărbat care a făcut cumpărături de la acest magazin nu a primit bon fiscal. Omul cumpărase garoafe şi lumânări. Situaţia se repetă şi în cazul unor femei. 

Bărbatul angajat la cimitirul Oanei Zăvoranu pare că ştie ce riscă pentru fapta lui. De teama unui control, după fiecare vânzare merge şi duce banii încasaţi în autoturismul său parcat în apropiere. 

Întrebat dacă magazinul funcţionează fără casa de marcat, angajatul Oanei Zăvoranu neagă totul.

Citeşte şi Mărioara i-a oferit Oanei Zăvoranu, pe patul de moarte, o sumă colosală de bani

„Am eliberat bonuri dar nu ati văzut dumneavoastră. Am dus banii la maşină pentru că nu am avut sa schimb eu. Am casa de marcat dar nu trebuie sa va dau dumneavoastră vreun raport”, a spus angajatul în faţa camerei de vederi ascunse. 

Tot pentru evaziune fiscală, în 2012, firma care administrează cimitirul familiei Zăvoranu s-a ales cu un dosar penal. Poliţiştii au descoperit atunci că angajaţii lucrau fără forme legale iar registrele contabile nu erau conforme.