Eveniment dedicat Orei Pământului, în Capitală. RECOMANDĂRI pentru şoferi şi pietoni

Polițiștii rutieri recomandă să se circule cu atenție, sâmbătă seara, în Capitală, între orele 19.30 - 21.30, când de la bd. Națiunile Unite până la Arcul de Triumf și înapoi spre Parcul Izvor se va desfășura un eveniment sportiv dedicat Orei Pământului.

18 mart. 2016, 10:49
Eveniment dedicat Orei Pământului, în Capitală. RECOMANDĂRI pentru şoferi şi pietoni

Sâmbătă, între orele 19.30 — 20.30 participanții se vor aduna în alveola de lângă Parcul Izvor, fără a intra în parc. De la ora 20.30 la ora 21.30, participanții se vor deplasa cu bicicletele pe următorul traseu: bd. Națiunile Unite — Splaiul Independenței — Pod Șerban Vodă — Piața Unirii — bd. I.C. Brătianu — Piața Universității — bd. Nicolae Bălcescu — bd. Magheru — Piața Romană — Piața Victoriei — bd. Aviatorilor — Piața Charles de Gaulle — bd. C-tin. Prezan — Arcul de Triumf — șos. Kiseleff — Piața Victoriei — Calea Victoriei — bd. Națiunile Unite — Parc Izvor (nu se va intra în parc).

Defluirea va avea loc individual, iar deplasarea participanților se va face pe pistele pentru biciclete, acolo unde acestea există, și pe banda I de circulație, cu respectarea tuturor normelor rutiere, potrivit unei informări transmise de Brigada Rutieră.

„Solicităm conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudență în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de participanți și să respecte semnalele polițiștilor rutieri. Pietonii au obligația să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric, și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă„, a transmis Brigada Rutieră.