EVENIMENT: Horoscop ECLIPSA TOTALă LUNA PLINĂ SÂNGERIE! Ne temem sau ne bucurăm ? Soarele intră în Vărsător în aceeaşi zi cu eclipsa!

Orice eclipsa inseamna un moment al vietii de oportunitati si schimbare si vin cu o energie de o intensitate uluitoare. Sezonul eclipselor 2019 abia a inceput. A inceput in forta din 6 ianuarie cu eclipsa partiala de Soare in Capricorn, cu efecte ce tin 6 luni si pe care le vom culege la vara cand are loc urmatoarea eclipsa in Capricorn. Urmatoarea eclipsa are loc luni 21 ianuarie pentru Europa si este un eveniment astral remarcabil din toate punctele de vedere.

RomaniaTV.net
15 ian. 2019, 21:14
EVENIMENT: Horoscop ECLIPSA TOTALă LUNA PLINĂ SÂNGERIE! Ne temem sau ne bucurăm ? Soarele intră în Vărsător în aceeaşi zi cu eclipsa!

Este eclipsa totala de Luna plina sangerie, supranumita in popor si eclipsa totala de luna a lupilor.  

Aceasta Luna este asa de speciala pentru ca poate fi vazuta doar de 28 ori intr-un secol ! Deci, indiferent ce inseamna ea, bucura-te de spectacolul vizual al Cosmosului, in speranta ca cerul noptii va fi senin ! Totul pare ca o ceremonie cosmica, desi teorii de conspiratie sperie lumea ca o data cu Luna plina sangerie vine si sfarsitul lumii sau tot felul de evenimente dramatice. Nu este chiar asa, din contra. Sa ne deschidem mintile si sa stim adevarul astrologic si astronomic, nu speculatii. 

Astrologii considera eclipsele totale de Luna de asemenea magnitudine drept o experienta profunda si incredibila. 

Eclipsele lunare sunt mult mai puternice decat realizeaza oamenii. Ele au puterea unei Luni pline dar e de 10 ori mai mare ! O eclipsa de Luna ne forteaza sa ne cufundam in lumea emotiilor dar mai ales a viitorului ! De aceea, conditiile de viata se pot schimba si abilitatile iti sunt aduse in lumina. Ai nevoie de autocontrol si adaptabilitate in vremuri de eclipsa. Nu te lasat dominat de emotii puternice ci doar calauzit.

Eclipsele sunt ocazii perfecte de a lucra cu tine insuti si energia lor te invata cu adevarat sa iti vindeci rani – poate vechi de zeci de ani sau de generatii – cu o rapiditate uimitoare. 

Pe 21 ianuarie 2019, Luna plina sangerie cu a ei eclipsa va aparea pe cer la foarte scurt timp dupa ce Soarele isi va schimba zodia, intrand in Varsator. In timpul eclipsei, Luna in Leu va intra in umbra cea mai densa facuta de Pamant si de Soare. Eclipsa va face ca Luna sa dispara un timp scurt din vedere INAINTE de a lumina din nou, plina si puternic rosie. Deci Luna plina sangerie va fi in linie directa cu Soarele mutat in Varsator ! Energia Varsatorului se activeaza puternic in fiecare dintre noi.

Pentru multi, aceasta este o veste buna pentru ca „imprumutam” din calitatile vizionarului Varsator ! 

Eclipsa totala de Luna plina sangerie din 21 ianuarie 2019 este semnificativa si pentru ca este in cuadratura cu rebelul Uranus, care este si coordonatorul Varsatorului (in care Soarele intra tot atunci). Uranus este planeta electricitatii, haosului si al schimbarilor neasteptate (desigur, pentru mai bine desi nu mereu pare asa). Ne putem astepta la unele surprize cand Uranus este implicat. Fiind vorba de Uranus, ti se recomanda atentie la reactiile impulsive si la schimbarile generale de dispozitie. Fii rabdator, ai autocontrol si tine-ti mintea deschisa la tot ce vezi si auzi ! 

Ce ne aduce Soarele in Varsator exact in timp ce are loc eclipsa totala de Luna plina Sangerie ?

– Varsatorul este semn de aer, coordonat de Uranus si Saturn. Culorile sale dominante sunt argintiu si albastru deschis electrizant.

– punctele forte : progresiv, orientat spre viitor, independent, umanitar, sociabil, amuzant cu prietenii, de mare ajutor cu oamenii, intelectual, lupta pentru cauze.

– puncte slabe : nu face compromisuri, foarte temperamental, fuge de exprimarea si manifestarea emotiilor ; nu ii plac limitarile, promisiunile nerespectate, singuratatea, situatiile plictisitoare sau prostesti, oameni care il contrazic.

– Uranus ii da Varsatorului calitatile de vizionar dar si natura agresiva si abrupta desi timida uneori. Este capabil sa perceapa viitorul si stie exact ce vrea sa faca peste cinci ani de acum ! Se poate transforma usor, deci e cunoscut ca mare ganditor, progresist si umanitar.

–        Eclipsa totala de Luna este semnificativa pentru ca este in cuadratura cu rebelul Uranus, care este si coordonatorul Varsatorului (in care Soarele intra tot atunci). Uranus este planeta electricitatii, haosului si al schimbarilor neasteptate (desigur, pentru mai bine desi nu mereu pare asa). Ne putem astepta la unele surprize cand Uranus este implicat. Fiind vorba de Uranus, ti se recomanda atentie la reactiile impulsive si la schimbarile generale de dispozitie. Fii rabdator, ai autocontrol si tine-ti mintea deschisa la tot ce vezi si auzi ! 

Iata ce sa stim si la ce sa ne asteptam de la eclipsa totala de Luna plina sangerie:

–        eclipsa totala de Luna are loc in festivul semn zodiacal al Leului.

–        Aceasta eclipsa totala de Luna plina sangerie este ULTIMA din seria eclipselor de pe axa Leu-Varsator care a inceput in 2016. Toate aceste eclipse au avut drept scop sa ne invete sa stapanim care ne este adevarul personal si individual versus constiinta colectiva la care ne raportam (societate, familie, clan familial ancestral, colectivitate profesionala). Cine esti tu de fapt versus tot ce iti spun ceilalti ca trebuie sa fii ? Am avut 3 ani de eclipse socante ca sa ne lamurim. Acum este ultimul „examen”.

–         Surprizele aduse de Luna plina sangerie, eclipsa ei si Uranus nu trebuie sa fie negative ! Cosmosul poate lucra in favorarea ta, mai ales daca ai aceasta credinta. De fapt, astrologi vestiti considera ca acest celebru eveniment astral vine si cu uriase oportunitati.

–         Aceasta lunatie magica poate fi plina de recompense imense pentru tot ce ai trait in ultimii 3 ani, desi asigura-te ca ramai prezent si ca te abandonezi in fata noilor inceputuri ce se indreapta spre tine.

–        Aceasta eclipsa totala de Luna plina sangerie este in Leu, deci energiile sale se concentreaza acum pe familie, pe mosterniri si pe independenta personala in relatie cu familia, cu clanul si cu tot ce ai preluat pe linie ancestrala. Fii atent la cat de importante sunt efectele tale (ganduri, vorbe, actiuni) asupra celor pe care ii iubesti cel mai mult.

–        Fii atent ce teme ti se activeaza in relatia cu familia, cu strabunii, cu rudele. Fii atent ce mostenire ai de vazut, fie in legatura cu ceea ce ti se cuvine, fie primesti, fie nu primesti, fie deja ai primit mosterniri materiale sau spirituale, fie ai conceptii mostenite de la strabuni de care nu erai constient si care iti conduc viata in opozitie cu cine esti tu de fapt. Acum este un urias moment sa faci saltul.

–        Eclipsa ne testeaza loialitatile si valorile familiale dar si importanta de a vedea ce dai mai departe generatiilor urmatoare !

In timp ce iti iubesti familia si strabunii, alegi sa te desprinzi de tot ce nu te mai reprezinta, ca sa iti afirmi individualitatea si propria stralucire, exact ca Leul ! Asta nu inseamna tradare sau neiubire fata de altii, ci respect si iubire de sine ! 

Cine esti tu cu adevarat ? 

Ce ai uitat despre tine ca esti ? Care este cea mai stralucitoare versiune a ta pe care acum, cu ocazia energiilor acestei intense eclipse, ai marea sansa sa o descoperi ? 

Iata, in functie de zodie, ce iti transmit energiile puternice ale eclipsei totale de Luna plina sangerie in Leu sa iti reamintesti despre CINE ESTI TU CEL ADEVARAT (indiferent cine ce iti zice, indiferent ce se intampla, indiferent ce altceva crezi tu despre tine ): 

BERBEC : COPILUL TAU INTERIOR radiaza de mandrie

Bine ai venit, Berbecule, la noua versiune imbunatatita a ta, cea care nu are nicio frica in a-si exprima creativitatea, pasiunile curajoase si personalitatea unica. Copilul tau interior iti este cel mai bun prieten al tau. De la el iti extragi puterea, pentru el esti ceea ce esti. Impreuna sunteti de neinvins. Nu uita asta.

TAUR: Esti in siguranta in lumea ta interioara

In spatele exteriorului tau Venusian si a personalitatii dure si greu de patruns traieste un suflet extrem de frumos si imbogatit cu iubire, senzualitate si bucurie molipsitoare. Tu stii despre frumusete mai mult decat oricine altcineva, Taur. Acum, lasa asta sa respire. 

GEMENI: Iti rostesti adevarul tare si cu mandrie

Cuvintele tale, gandurile tale si ideile tale briliante pot lumina singure o incapere, Gemenilor, stiati ? Nu are niciun rost sa le mai tii doar pentru tine si chiar sa nu o mai faci. Spune lumii ce gandesti. Impartaseste intelepciunea si bogatia ta spirituala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO