Exatlon 15 ianuarie 2019, bătălie epică. Romania vs Exatlon Ungaria, în primul meci internaţional al acestui sezon. Când are loc

Jocul international al anului se va disputa in aceasta seara, la Kanal D, la ora 20:00, echipa Exatlon Romania se va confrunta, pe nisipurile din Republica Dominicana, cu redutabilii concurenti Exatlon Ungaria.

15 ian. 2019, 17:12
Exatlon 15 ianuarie 2019, bătălie epică. Romania vs Exatlon Ungaria, în primul meci internaţional al acestui sezon. Când are loc

Exatlon România, 15 ianuarie 2019. Războinicii și Faimoșii se vor uni pentru primul meci internațional al acestui nou sezon. 

În această seara, de la ora 20:00, va avea loc bătălia epică: Exatlon Romania versus Exatlon Ungaria, în primul meci internațional al acestui sezon al reality-ului.

După ce primul meci a fost câștigat de Faimoși, iar următoarele două de către Războinici, în a patra ediție a noului sezon Exatlon România, concurenții își unesc forțele pentru a câștiga bătălia împotriva Ungariei.

Este momentul ca imnul Romaniei sa se auda din nou in indepartata Republica Dominicana, acolo unde Faimosii si Razboinicii isi vor uni fortele si vor fi determinati sa aduca o victorie mult asteptata.

Citeşte şi Exatlon 13 ianuarie 2019 live video: Primul joc pentru bani aduce primele scandaluri

Oponentii Romaniei au un avans de aproape doua saptamani in concurs, campioni mondiali si europeni fac parte din echipa tarii vecine. Printre acestia se numara Fodor Rajmund, dublu medaliat olimpic, la polo, Miklos Ungvari, medalit olimpic si triplu campion European la judo, si Renata Rakoczi, campioana mondiala la kickboxing.

Laszlo Palik, in varsta de 57 de ani, prezentatorul Exatlon Ungaria si omologul lui Cosmin Cernat, este un nume bine cunoscut in Ungaria, om de televiziune, sportiv, dar si jurnalist de mai bine de 20 de ani. Fiind considerat unul dintre cei mai emblematici comentatori sportivi de Formula 1 din lume, Laszlo Palik este cunoscut publicului concurand in unul dintre cele mai respectate raliuri din lume, Dakkar. In anul 2005, acesta a reusit performanta de a incheia cursa de raliu Dakkar, pe locul 18, cel mai bun rezultat obtinut de echipa Ungariei. Astfel, in anul 2008, meritele i-au fost recunoscute cu titlul de Motociclistul Anului in Ungaria. Dupa o perioada de absenta din peisajul mediatic, Laszlo Palik a revenit pe micile ecrane, ca prezentator, odata cu debutul show-ului grandios „Exatlon” Ungaria.

Nu pierdeti batalia epica din aceasta seara, de la ora 20:00, meciul intre echipele Exatlon Ungaria si Exatlon Romania, la Kanal D!