EXATLON. A pierdut CONCURSUL pentru că îşi iubea prea mult soţia. „M-a făcut să îi rog pe colegi să mă dea afară”

CRBL este prieten apropiat cu Vladimir Drăghia, iar cei doi se pot lauda cu multe lucruri în comun, printre care și experiența de la show-urile concurs și de supraviețuire. În timp ce Drăghia a ajuns până aproape de finalul Exatlonului, în urmă cu mai mulți ani, CRBL participa la un alt show similar lansat de Kanal D - "Rătăciți în Panama". CRBL povestește ce s-a întâmplat cu el și cum dorul de soție l-a fcit să le ceară colegilor să-l elimine din concurs.

15 mai 2018, 07:23

„Este foarte greu un astfel de concurs, mai ales pentru un familist. Eu o iubesc foarte mult pe sotia mea si asta m-a facut sa ii rog pe colegi ca sa ma dea afara. Trebuie sa lupti cu tine, e un joc psihic mai mult decat cel fizic. Este o lupta mentala incredibila, cu cat incerci sa te detasezi de tot ce stii, cu atat e mai bine.

Citeşte şi Uniţi după eliminarea de la Exatlon. Giani Kiriţă şi Alina Pană, prima apariţie împreună: „Vă potriviţi de minune”

„Pe mine si pe Vladimir ne-a apropiat sportul. De cand s-a inscris, i-am zis sa se duca! Mi se pare ca se descurca foarte bine. Este un om care stie sa piarda, nu ii place sa piarda, imi place ca nu stii cand a intrat sau a iesit din apa. Ce imi place cel mai mult este ca nu a incercat sa fie lider.

Este destul de cerebral, destept, nu spun ca de fiecare data are dreptate si cred ca isi doreste mult sa castige. Din ce am vorbit eu cu el, nu se gandea ca va ajunge nici macar la jumatatea competitiei si a plecat gandindu-se sa incerce aceasta experienta.”, a spus el despre Vladimir, potrivit wowbiz.ro