EXATLON. Anca şi Alina de la Războinici, faţă-n faţă pentru prima dată. „Esti perversă şi mincinoasă”. Ce au avut să-şi reproşeze

Anca si Alina, fostele concurente din echipa Razboinicilor, s-au confruntat pentru prima data de la eliminare.

19 apr. 2018, 07:59
EXATLON. Anca şi Alina de la Războinici, faţă-n faţă pentru prima dată. „Esti perversă şi mincinoasă”. Ce au avut să-şi reproşeze

Razboinicele si-au adus injurii grave si lucrurile au degenerat, ba chiar au ajuns sa se ameninte cu judecata, scrie wowbiz.ro.

„Ne-am placut in clipa in care ne-am vazut. Mi-a spus ca sunt buna, ca spera sa fie aleasa. Anca, ai mari probleme. Ideea este urmatoarea, Anca, tu nu ai fost prietena cu nimeni din echipa aia. Continua, te rog. Ai ramas fara idei. Asa de analfabeta cum sunt eu, o sa te trimit in judecata. Eu te inteleg ca nu esti in stare sa intelegi asta. Eu am terminat facultatea acum 8 ani, am terminat cu nota 10. Mai stiu cateva articole si ce faci tu este defaimare”, si-a inceput Alina discursul.

Citeşte şi CASTIGATOR EXATLON ROMANIA: publicul a votat, Diana Belbita a fost eliminată de la EXATLON. Prima reacţie

„Ai inceput seara cu o minciuna. Nu te mai minti. Nu ne-a zis nimeni timpul. Nu ti-am zis eu tie niciodata ca ai fost cea mai buna. Stefan este un tip foarte inteligent si probabil cauta ceva pe masura, tu nu esti nici pe departe. Inca din prima saptamana, atunci cand castiga un premiu, il cauta pe Stefan din priviri si sarea la el in brate. Pe Stefan era toata atentia ei. Dupa, nu stiu ce s-a intamplat, cred ca i-a dat Stefan jet. Faci pe interesanta, Alina. Nu mai face atat pe interesanta. Ar trebui sa te ascunzi dupa canapea. Esti analfabeta, ai nevoie de o carte de gramatica. Tu nu esti faimoasa ca sa poti fi defaimata”, i-a raspuns Anca.