EXATLON Romania, eliminare dramatică. A fost obligat să plece un concurent faimos, iar Kanal D nu a putut face nimic

Surprizele se țin lanț la Exatlon, iar producătorii de la Kanal D reușesc să țină publicul în priză în ultima perioadă. Complet neașteptat, în meciul de eliminare, au câștigat Războinicii. Scorul a fost 10 la 6, iar Faimoșii au fost de-a dreptul șocați pentru că nu se așteptau să piardă.

13 feb. 2019, 10:03
EXATLON Romania, eliminare dramatică. A fost obligat să plece un concurent faimos, iar Kanal D nu a putut face nimic

Au intrat relaxaţi în competiţie, fiind convinşi că vor învinge, dar echipa albastră a fost mult mai motivată. Cel mai bun războinic a fost Gabriel Nedelcu, care a reuşit victorii impresionante, demoralizându-i pe adversari. Și fetele au fost la mare înălţime, în special Irina Postolea care s-a impus de fiecare dată.

Citeşte şi EXATLON Romania 12 februarie. Nicoleta Luncă s-a trezit legată de pat. Reacţia sportivei când a descoperit ce se întâmplă

Faimoşii au fost nevoiţi să-şi urmărească de pe margine cei doi colegi care au intrat la duel: Ciprian Marişi şi nou venitul, Călin Șerban. Ambii s-au luptat pentru puncte, dar experienţa concursului şi-a spus cuvântul, iar cel care a câştigat a fost Ciprian.

Faimoşii l-au îmbrăţişat la final şi i-au urat mult succes. Cu un moral ridicat, Războincii promit şi alte victorii, iar următorul lor obiectiv este vila. Până acum au stat doar la baracă.