EXATLON LIVE: Mariana si Giani Kirita, la un pas de bataie. Emisiunea de sâmbătă EXATLON a fost cenzurată din această cauză

Scandalul a degenerat dupa ce Razboinicii au pierdut din nou lupta pentru casa. Sunt aproape 25 de zile de cand stau in "cotet".

18 mart. 2018, 08:01
EXATLON LIVE: Mariana si Giani Kirita, la un pas de bataie. Emisiunea de sâmbătă EXATLON a fost cenzurată din această cauză

EXATLON ROMANIA: Imediat dupa ce Vladimir Draghia a adus punctul victoriei pentru echipa sa, Faimosii, Giani Kirita si-a indreptat atentia catre Mariana, careia i-a strigat: „Ti-am zis ca te trimit la cotet, Mariano? Ti-am zis ca acolo ti-e locul? 70 de zile sa stai acolo! Capul jos! La cotet!”

Mariana i-a raspuns acuzand-l ca nu are respect pentru femei si i-a spus ca l-ar invinge intr-o cursa 1:1, daca regulamentul Exatlon ar permite asta.”Sa jucam amandoi pe traseu si o sa te bat”, i-a stigat Mariana, nervoasa.

Cearta dintre cei doi a degenerat si mai mult, multe dintre replici nu au putut fi difuzate la TV. La ceremonia de dupa proba, Diana Belbita a dezvaluit ca problemele dintre Mariana si Giani tin de cateva zile, dupa ce Razboinica ar fi injurat doua concurentele de la Faimosii. Mariana s-a aparat spunand ca acele cuvinte nu le erau adresate concurentelor, si era suparata ca cercurile pe care trebuia sa le agate intr-un suport suspendat sareau dupa ce, initial, se agatasera.

A fost nevoie de interventia lui Alex Nedelcu pentru a calma spiritele. El a sfatuit-o pe Mariana sa asculte mai multe de colegii sai si mai putin de „inamicii” de la Faimosii.