EXATLON. Naomi s-a despărţit de iubit înainte să intre în concurs. Războinica, cea mai dorită femeie din ediţia a doua a showului

Naomi, cea mai tanara razboinica de la Exatlon, si-a castigat rapid sustinatori in randul telespectatorilor de sex masculin.

RomaniaTV.net
18 sept. 2018, 10:53

Naomi Musca, tanara de 19 ani care a ajuns la Exatlon pentru a-si depasi limitele, a castigat deja publicul de partea ei, nu atat prin prestatii ci si prin felul in care arata, scrie wowbiz.ro. Se pare ca formele Razboinicei au reusit sa atraga segmentul masculin al fanilor emisiunii, drept dovada si mesajele pe care barbatii le trimit aprope zilnic pe conturile de socializare ale acesteia.

Citeşte şi EXATLON ROMANIA: Eliminare neaşteptată din concurs, fanii au luat foc pe reţelele de socializare

Pentru acestia avem o veste buna. Naomi nu are in acest moment un iubit. De fapt, cu ceva vreme inainte de a intra pleca in Republica Dominicana, ea si-a incheiat socotelile cu fostul partener, cu care a stat 7 luni. Aceasta a fost si cea mai lunga relatie pe care Naomi a avut-o, tinand totusi cont de varsta destul de frageda a concurentei.

Naomi a facut handbal si fotbal

Pentru Naomi, participarea la Exatlon reprezinta un vis implinit. Ea a fost un mare fan al show-ului, in primul sezon, atunci cand a si inceput sa se antreneze pentru a intra la preselectii. Apoi, s-a calificat dintr-un „lot” de aproape 15.000 de candidati inscrisi la casting. Ea a practicat totusi mai multe sporturi, printre care: atletism, handbal sau chiar fotbal.