EXATLON ONLINE. Surpriza anunţată de Cosmin Cernat. Ce se întâmplă la Exatlon România

Marți seară, la Exatlon, prezentatorul Cosmin Cernat, înainte de a spune cine este concurentul eliminat, a făcut un anunț.

22 feb. 2018, 10:38
EXATLON ONLINE. Surpriza anunţată de Cosmin Cernat. Ce se întâmplă la Exatlon România

EXATLON ROMÂNIA, 22 FEBRUARIE 2018. Așadar, Cosmin Cernat a anunțat că se pregătește un nou meci internațional: echipa reunită a României va întâlni Turcia. „E o națiune cu care ne-am întâlnit de nenumărate ori, fie la nivel de echipe de club, fie la nivel de echipă națională”, a spus Cosmin Cernat. După trei jocuri cu Mexicul, aveți din nou șansa de a reprezenta România. Vă veți uni din nou sub tricolor. România va întâlnia Turcia, a anunțat prezentatorul.

EXATLON ROMÂNIA, 22 FEBRUARIE 2018. Giani Kiriță speră la o victorie a României. „Vă doresc încă de pe acum mult succes în meciul România – Turcia”, a mai spus Cosmin Cernat.

EXATLON ROMÂNIA, 22 FEBRUARIE 2018. Amintim că, în ediția de luni, 19 februarie, Războinicii au fost nevoiți să își nominalizeze trei colegi pentru eliminare, decizia finală fiind a telespectatorilor prin vot SMS. Cei trei nominalizați au fost Alex, Anca și Radu. În jurul nominalizărilor pentru eliminare s-a iscat un adevărat scandal, Războinicii făcând front comun împotriva Ancăi, pe care o acuză că strică unitatea echipei. După ce au fost făcute propunerile, telespectatorii au avut cuvântul decisiv. În cele din urmă, Radu a fost eliminat.