CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. SCANDAL după desemnarea câştigătoarei. Betarice Olaru a reacţionat

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. Marea câștigătoare a sezonului 2 al Exatlon este Beatrice Olaru, care a câștigat proba finală a concursului după ce coechipierul ei, Alin Andronic, a abandonat. Beatrice a primit trofeul și va intra în posesia premiului de 100.000 de euro. Fericirea ei nu este împărtășită însă de toată lumea, pentru că sunt multe persoane care cred că Alin era îndreptățit să plece acasă cu premiul cel mare. Pagina oficială a concursului Exatlon a fost luată cu asalt de fani, mulți dintre ei dezamăgiți, imediat ce a fost postat anunțul de închidere al celei de-a doua ediții.

17 dec. 2018, 08:22
CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. SCANDAL după desemnarea câştigătoarei. Betarice Olaru a reacţionat

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. Comentariile și uneori cuvintele folosite nu au fost deloc măgulitoare la adresa lui Betty și a organizatorilor, scrie libertatea.ro. Chiar dacă Alin a fost cel care a decis să pună capă probei, tot au existat fani de-ai săi care nu au fost de acord cu desemnarea lui Betty. „Game over! Hai să mergem la ceremonie şi să plecăm acasă! Nu are sens să-mi rup picioarele! Gata! Nu încercaţi să mă convingeţi. Am spus gata!”, a spus Alin, desemnând-o practic pe Betty câștigătoare a marelui premiu.

Citeşte şi CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. Beatrice Olaru a obţinut premiul de 100.000 de euro, Andronic a abandonat în finală

„Felicitări, Alin! Te iubim pentru ceea ce esti : UN MARE OM! „Ajunge!” , corect. Tu nu esti gunoiul lor. „Nu contează ce câştigi sau ce pierzi – contează omul care devii la sfârşitul drumului. Dumnezeu vrea să vorbească cu un om. ” Alin ai dovedit că ești un om valoros. Tu Iulian doar ai dezamăgit…Ești mic , dar veninos” a scris o Bianca Delia Sipoș pe pagina de Facebook a Exatlon. O altă fană a emisiunii, Laura Denisa, a considerat că Betty nu merita să câștige și nici măcar nu i-a mulțumit lui Alin pentru faptul că a sprijinit-o toto sezonul, ca un bun coechipier, până să ajungă să se lupte cu el în finală. „Urât discurs, o vorba nu a spus despre Alin..nici măcar un ‘mulțumesc’ pentru tot ce a învățat-o, pentru nenumăratele puncte pe care le-a adus și lista poate sa continue…păcat de Alin, că a fost cel mai bun concurent și a demonstrat ca are și un caracter frumos, merita o alta finala nu mizeria asta”.

„Producători Exatlon, ați strivit cu sufletul vostru murdar sufletul unui om curat, sincer, muncitor plin de empatie, al unui om care și-a încurajat echipa în cele mai grele momente, a unui om cu mult bun simț, sufletul unui adevărat OM cum rar mai intâlnești in zilele noastre…RESPECT ALIN ANDRONIC!!!„, este mesajul Doinei Doniceanu, cu referire directă la organizatori. „Știe și ea (Beatrice, n.r) că a ajuns aici din întâmplare, poate chiar din greșeală. Trofeul nu era al ei, clar. Bravo pentru Alin că a oprit toată mascarada. Tu ești câștigătorul tuturor!!”, este un alt mesaj defavorabil câștigătoarei, scris de Lavinia Stoica.

„O admir pe Beti, însă nu merita sub nici o formă să câștige competiția!!De ce s-a dorit neapărat sa câștige o femeie? Ca ce? Dacă eram în locul lui Alin renunțam din prima să particip la circul asta. Rușine! Sunteți penibili în frunte cu producătoarea, de care până și Yamato a zis. Penibil!„, a spus Alexandra Șimon. „Rușine!!!!! Este făcătură ca sa câștige o fata!!! Sunt femeie și susțin egalitatea între sexe, însă acest final este un final discriminant, ne dam pe spate și ne batem cu pumnul în piept ca vrem egalitate, iar când e vorba sa luptam de la egal la egal nu suntem in stare. Eu în locul lui Bety ași fi cedat premiul pt că nu îl merita. Alin a luptat cu un cârd de gâște proaste„, a scris Radu Mirela.

Beatrice Olaru, primele declarații după ce a câștigat Exatlon: „Prima mea ediție a fost un coșmar…”

Dacă în primul sezon trofeul i-a revenit Faimosului Vladimir Drăghia, de data aceasta marele premiu a fost adjudecat de o Războinică: Beatrice Olaru.

În semifinală, Beatrice s-a confruntat pe Corina Petruț și a avut mari emoții pentru ceea ce va urma.

„Când am pornit în experienţa Exatlon, nu ştiam la ce să mă aştept. Dar acum, că sunt aici, sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat.

Şi pentru momentele fericite, dar mai ales pentru momentele în care am căzut. Din momentele grele, din care am învăţat, m-am redescoperit, am făcut cunoştinţă cu mine în cel mai real mod aici. M-am cunoscut cum nu aş fi putut să mă descopăr în altă parte.

M-a schimbat mult această experienţă. De fapt, schimbat nu e cuvântul potrivit, ci echilibrat. Plec de aici un om cu mai multă încredere în mine şi mult mai echilibrat.

Sunt atât de multe sentimente amestecate şi trăiri, dar sunt sigură că simt fericire şi împlinire. Toţi patru ne dorim acel trofeu. Voi încerca să pun în practică tot ce am învăţat în aceste luni la Exatlon”.