EXATLON ROMANIA 16 APRILIE 2018: Ce se întâmplă la Exatlon când camerele sunt oprite. S-a aflat totul. Cum este aşteptat Kiriţă în ţară

EXATLON ROMANIA 16 APRILIE 2018: "O sa-l astept pe Giani al meu cu tot ceea ce isi doreste, cu friptura, cu sarmale, cu varza calita cu pui, cu pandispan si cu crema de zahar ars. Oricum sunt sigura ca mai dureaza mult pana se intoarce. El este un invingator, un capitan adevarat. Daca o sa castige, si eu cred ca are toate sansele, o sa-i fac si un tort mare”, a declarat mama lui Giani Kirita de la Exatlon.  

RomaniaTV.net
16 apr. 2018, 13:37
EXATLON ROMANIA 16 APRILIE 2018: Ce se întâmplă la Exatlon când camerele sunt oprite. S-a aflat totul. Cum este aşteptat Kiriţă în ţară

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. UPDATE : Faimoșii câștigă premiul pus în joc. În acest moment, scorul este 7-4 în favoarea Faimoșilor.

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. UPDATE 2: "Premiul e ceva ce n-ați mai trăit până acum. Echipa câștigătoare se va uita la film. Mai mult decât atât, o să mâncați popcorn. Și o mâncare delicioasă, turcească", le-a spus Cosmin Cernat concurenților.

EXATLON ROMANIA 16 APRILIE

 

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. UPDATE 1: A început emisiunea, Cosmin Cernat anunțându-i pe concurenți că au trecut 100 de zile de când concurează și sunt departe de casă. "Este o experiență unică", a spus Cătălin Cazacu, adăugând că a învățat multe despre el și despre competiție, fiind "un câștig imens ce nu poate fi comparat cu bani". 

 

Giani Kiriță a spus că sunt "lucruri frumoase, dar și foarte grele". "Mă bucur că am reușit să facem un spirit de echipă. Îmi va rămâne mult timp în amintire", a mai zis Kiriță. "E un sentiment de mândrie, mai ales că e și primul sezon", a spus Diana Belbiță. "Cea mai grea și mai ușoară zi va fi ziua în care vom pleca acasă", a comentat Vladimir Drăghia, adăugând că ar repeta experiența, dar "depinde de situația de acasă".

 

Ionuț a spus că cea mai grea zi a fost când s-a accidentat la mână. "Sunt 100 de zile! Mi se par foarte multe. Chiar sunt emoționant. Am trecut prin multe emoții, trăiri, întâmplări. Un cumul imens de emoții, dor, răbdare, de tot", a declarat Ștefan. Alex a zis că au fost 100 de zile de adrenalină. 

 

---- 

 

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. Este o ediție specială la EXATLON, luni seară, cu un premiu surpriză. "100 de zile se împlinesc la EXATLON, ediția 2018. Mai sunt 11 sportivi, patru Războinci și patru Faimoși. E ceva ce n-ați mai trăit în cele 100 de zile", a anunțat Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii.

 

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. Duminică, Războinicii și Faimoșii s-au duelat pentru casă. În cele din urmă, Războinicii au câștigat, impunându-se cu scorul de 10 - 3, fiind vorba de victorie colosală. Sâmbătă, însă, Faimoșii au câștigat și s-au putut bucura de mesaje video de la familie, dar și de mâncare.  

 

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. Săptămâna trecută nu au fost eliminări, ultima persoană eliminată fiind Alina, care s-a întors în România din Republica Dominicană.

EXATLON ROMANIA 16 APRILIE

EXATLON ROMANIA 16 APRILIE 2018: Razboinicii au pierdut, duminică, jocul si tensiunea din echipa lor este foarte mare. Alex a rabufnit si a dat cartile pe fata in ceea ce il priveste pe Ionut.

"Factorul psihologic la Ionut se rasfrange foarte foarte tare si foarte negativ! E din ce in ce mai jos. Sunt chestii care ma deranjeaza la el, incep sa ma deranjeze cateva chestii la el.

Am inceput sa discut chestiile astea cu el, si el stie foarte bine ca sunt deranjat de atitudinea lui si de comportamentul lui, de deciziile pe care le ia.

M-a deranjat pentru ca inainte, cum ne-am trezit dimineata a inceput sa o ia pe Roxana: Hai, Roxana! Trage de tine azi si o sa fie bine! Hai, Roxana, ca tu poti! Nu pune presiune pe tine!. Exact asta facea el, o toca psihic pe Roxana inainte de joc. Din disperarea lui de a ajunge cu un metru mai in fata se accidenteaza. La inceputul concursului, el se accidenta din luna in luna. Acum, el se accidenteaza din saptamana in saptamana. Si acum isi taraste piciorul ala de la o mica zgarietura. Eu am jucat cu trei copci la cap si nu am zis nimic. Acum face totul pe dos si totul distructiv.", a spus Alex.

Ce meniu i-a “comandat” Giani Kirita de la Exatlon mamei lui inainte sa plece in Dominicana! Uite cum trebuie sa-l astepte femeia pe “Faimos” la intoarcerea in tara

 

Giani Kirita de la Exatlon este un barbat puternic, dur, care spune intotdeauna ceea ce gandeste chiar daca, de multe ori, deranjeaza. Este un concurent controversat in competitia fenomen a momentului, dar fara indoiala stie sa-si mobilizeze echipa si are o conditie fizica de invidiat pentru varsta lui 

Ei bine, de curand am aflat ca navalnicul Giani Kirita de la Exatlon, care pare ca nu se teme de nimic avea o fobie de...dentist. Chiar mama lui a dezvaluit ca fostul dinamovist tipa ca din gura de sarpe cand auzea ca trebuie sa mearga la stomatolog.  

Tot cea care i-a dat viata fostului fotbalist a spus ca inainte sa plece in competitia din Republica Dominicana, mostenitorul ei i-a dat o "comanda" de mancare pentru ziua in care se va intoarce in tara.

"O sa-l astept pe Giani al meu cu tot ceea ce isi doreste, cu friptura, cu sarmale, cu varza calita cu pui, cu pandispan si cu crema de zahar ars. Oricum sunt sigura ca mai dureaza mult pana se intoarce. El este un invingator, un capitan adevarat. Daca o sa castige, si eu cred ca are toate sansele, o sa-i fac si un tort mare”, a declarat mama lui Giani Kirita de la Exatlon.

Roxana Moise, Razboinica de la Exatlon, s-a impus drept una dintre cele mai valoroase concurente din reality-ul care a cucerit intraga tara.

A ramas singura femeie din echipa Razboinicilor, dar si un element de echilibru intre cei trei concurenti barbati ramasi sa se infrunte cu Faimosii.  Pion extrem de important in tabara razboinicilor, Roxana este, de asemenea, pionul central din viata solutului ei, Laurentiu, care o urmareste cu sufletul la gura, din fata micului ecran.  

Putini stiu despre Roxana ca este mama a unui baietel de 4 ani, dar si antreprenoare, razboinica avand proprie sala de fitness.  Laurentiu are incredere totala in puterea ei de a ajunge cat mai departe in concurs.  Se apropie cu pasi repezi o zi importanta din viata lor - data de 22 aprilie are o semnificatie aparte pentru amandoia, fiind ziua in care, in urma cu cinci ani,  cei doi s-au cunoscut.

"Avem incredere unul in celalalt. Cand a fost anuntata ca va participa la, Roxana a sarit in sus de fericire si eu n-am mai avut ce sa zic decat Drum bun!  si am ajutat-o la bagaje. O las sa faca ceea ce isi doreste, mereu am facut asta. Ea s-a dus in Republica Dominicana in primul rand ca sa isi dovedeasca faptul ca, desi are 32 de ani si este mamica, se poate descurca intr-o astfel de competitie. Eu nu pot decat sa o sustin si sa o votez sa ramana cat mai mult acolo, desi imi este foarte dor de ea si as vrea sa revina la mine si la Vladimir (n.r. – fiul cuplului)!", a spus sotul Roxanei subliniind ca, imediat ce concurenta va veni din Republica Dominicana, vor pleca in a doua luna de miere.

 Fosta handbalista de la CS Ramnicu Valcea se poate considera o femeie extrem de norocoasa, avand parte, in permanenta, de sustinerea si incurajarea sotului sau.

"Roxana este foarte sociabila dar si foarte sensibila. Acum, pentru ca au ramas putini cred ca se vor lega niste prietenii. Cand a plecat i-am zis:Glumesc, Roxana este o femeie integra, care nu cauta cearta. Eu sunt mandru de ea, nici nu am cum sa fiu altfel. Am niste trairi care nu se pot descrie in cuvinte. Dar o vad pe ea ca e incantata si fericita cand castiga puncte si la fel sunt si eu. Avem o relatie aproape de perfectiune, mai ales de cand a venit pe lume si copilul nostru", a mai spus sotul Roxanei.

 

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. UPDATE : Faimoșii câștigă premiul pus în joc. În acest moment, scorul este 7-4 în favoarea Faimoșilor.

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. UPDATE 2: „Premiul e ceva ce n-ați mai trăit până acum. Echipa câștigătoare se va uita la film. Mai mult decât atât, o să mâncați popcorn. Și o mâncare delicioasă, turcească”, le-a spus Cosmin Cernat concurenților.

EXATLON ROMANIA 16 APRILIE

 

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. UPDATE 1: A început emisiunea, Cosmin Cernat anunțându-i pe concurenți că au trecut 100 de zile de când concurează și sunt departe de casă. „Este o experiență unică”, a spus Cătălin Cazacu, adăugând că a învățat multe despre el și despre competiție, fiind „un câștig imens ce nu poate fi comparat cu bani”. 

 

Giani Kiriță a spus că sunt „lucruri frumoase, dar și foarte grele”. „Mă bucur că am reușit să facem un spirit de echipă. Îmi va rămâne mult timp în amintire”, a mai zis Kiriță. „E un sentiment de mândrie, mai ales că e și primul sezon”, a spus Diana Belbiță. „Cea mai grea și mai ușoară zi va fi ziua în care vom pleca acasă”, a comentat Vladimir Drăghia, adăugând că ar repeta experiența, dar „depinde de situația de acasă”.

 

Ionuț a spus că cea mai grea zi a fost când s-a accidentat la mână. „Sunt 100 de zile! Mi se par foarte multe. Chiar sunt emoționant. Am trecut prin multe emoții, trăiri, întâmplări. Un cumul imens de emoții, dor, răbdare, de tot”, a declarat Ștefan. Alex a zis că au fost 100 de zile de adrenalină. 

 

–- 

 

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. Este o ediție specială la EXATLON, luni seară, cu un premiu surpriză. „100 de zile se împlinesc la EXATLON, ediția 2018. Mai sunt 11 sportivi, patru Războinci și patru Faimoși. E ceva ce n-ați mai trăit în cele 100 de zile”, a anunțat Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii.

 

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. Duminică, Războinicii și Faimoșii s-au duelat pentru casă. În cele din urmă, Războinicii au câștigat, impunându-se cu scorul de 10 – 3, fiind vorba de victorie colosală. Sâmbătă, însă, Faimoșii au câștigat și s-au putut bucura de mesaje video de la familie, dar și de mâncare.  

 

EXATLON ROMÂNIA, 16 APRILIE 2018. Săptămâna trecută nu au fost eliminări, ultima persoană eliminată fiind Alina, care s-a întors în România din Republica Dominicană.

EXATLON ROMANIA 16 APRILIE

EXATLON ROMANIA 16 APRILIE 2018: Razboinicii au pierdut, duminică, jocul si tensiunea din echipa lor este foarte mare. Alex a rabufnit si a dat cartile pe fata in ceea ce il priveste pe Ionut.

„Factorul psihologic la Ionut se rasfrange foarte foarte tare si foarte negativ! E din ce in ce mai jos. Sunt chestii care ma deranjeaza la el, incep sa ma deranjeze cateva chestii la el.

Am inceput sa discut chestiile astea cu el, si el stie foarte bine ca sunt deranjat de atitudinea lui si de comportamentul lui, de deciziile pe care le ia.

M-a deranjat pentru ca inainte, cum ne-am trezit dimineata a inceput sa o ia pe Roxana: Hai, Roxana! Trage de tine azi si o sa fie bine! Hai, Roxana, ca tu poti! Nu pune presiune pe tine!. Exact asta facea el, o toca psihic pe Roxana inainte de joc. Din disperarea lui de a ajunge cu un metru mai in fata se accidenteaza. La inceputul concursului, el se accidenta din luna in luna. Acum, el se accidenteaza din saptamana in saptamana. Si acum isi taraste piciorul ala de la o mica zgarietura. Eu am jucat cu trei copci la cap si nu am zis nimic. Acum face totul pe dos si totul distructiv.”, a spus Alex.

Ce meniu i-a “comandat” Giani Kirita de la Exatlon mamei lui inainte sa plece in Dominicana! Uite cum trebuie sa-l astepte femeia pe “Faimos” la intoarcerea in tara

 

Giani Kirita de la Exatlon este un barbat puternic, dur, care spune intotdeauna ceea ce gandeste chiar daca, de multe ori, deranjeaza. Este un concurent controversat in competitia fenomen a momentului, dar fara indoiala stie sa-si mobilizeze echipa si are o conditie fizica de invidiat pentru varsta lui 

Ei bine, de curand am aflat ca navalnicul Giani Kirita de la Exatlon, care pare ca nu se teme de nimic avea o fobie de…dentist. Chiar mama lui a dezvaluit ca fostul dinamovist tipa ca din gura de sarpe cand auzea ca trebuie sa mearga la stomatolog.  

Tot cea care i-a dat viata fostului fotbalist a spus ca inainte sa plece in competitia din Republica Dominicana, mostenitorul ei i-a dat o „comanda” de mancare pentru ziua in care se va intoarce in tara.

„O sa-l astept pe Giani al meu cu tot ceea ce isi doreste, cu friptura, cu sarmale, cu varza calita cu pui, cu pandispan si cu crema de zahar ars. Oricum sunt sigura ca mai dureaza mult pana se intoarce. El este un invingator, un capitan adevarat. Daca o sa castige, si eu cred ca are toate sansele, o sa-i fac si un tort mare”, a declarat mama lui Giani Kirita de la Exatlon.

Roxana Moise, Razboinica de la Exatlon, s-a impus drept una dintre cele mai valoroase concurente din reality-ul care a cucerit intraga tara.

A ramas singura femeie din echipa Razboinicilor, dar si un element de echilibru intre cei trei concurenti barbati ramasi sa se infrunte cu Faimosii.  Pion extrem de important in tabara razboinicilor, Roxana este, de asemenea, pionul central din viata solutului ei, Laurentiu, care o urmareste cu sufletul la gura, din fata micului ecran.  

Putini stiu despre Roxana ca este mama a unui baietel de 4 ani, dar si antreprenoare, razboinica avand proprie sala de fitness.  Laurentiu are incredere totala in puterea ei de a ajunge cat mai departe in concurs.  Se apropie cu pasi repezi o zi importanta din viata lor – data de 22 aprilie are o semnificatie aparte pentru amandoia, fiind ziua in care, in urma cu cinci ani,  cei doi s-au cunoscut.

„Avem incredere unul in celalalt. Cand a fost anuntata ca va participa la, Roxana a sarit in sus de fericire si eu n-am mai avut ce sa zic decat Drum bun!  si am ajutat-o la bagaje. O las sa faca ceea ce isi doreste, mereu am facut asta. Ea s-a dus in Republica Dominicana in primul rand ca sa isi dovedeasca faptul ca, desi are 32 de ani si este mamica, se poate descurca intr-o astfel de competitie. Eu nu pot decat sa o sustin si sa o votez sa ramana cat mai mult acolo, desi imi este foarte dor de ea si as vrea sa revina la mine si la Vladimir (n.r. – fiul cuplului)!”, a spus sotul Roxanei subliniind ca, imediat ce concurenta va veni din Republica Dominicana, vor pleca in a doua luna de miere.

 Fosta handbalista de la CS Ramnicu Valcea se poate considera o femeie extrem de norocoasa, avand parte, in permanenta, de sustinerea si incurajarea sotului sau.

„Roxana este foarte sociabila dar si foarte sensibila. Acum, pentru ca au ramas putini cred ca se vor lega niste prietenii. Cand a plecat i-am zis:Glumesc, Roxana este o femeie integra, care nu cauta cearta. Eu sunt mandru de ea, nici nu am cum sa fiu altfel. Am niste trairi care nu se pot descrie in cuvinte. Dar o vad pe ea ca e incantata si fericita cand castiga puncte si la fel sunt si eu. Avem o relatie aproape de perfectiune, mai ales de cand a venit pe lume si copilul nostru”, a mai spus sotul Roxanei.