EXATLON ROMANIA 17 MARTIE 2018: Momente grele pentru Războinici, cine a câştigat etapa de sâmbătă LIVE VIDEO KANAL D

EXATLON ROMÂNIA, 17 martie 2018. RĂZBOINICI vs. FAIMOȘI. Schimbare de ”look” Conflict între Alex de la Războinici și Giani de la Faimoși. Giani Kiriță i-a atras atenția lui Alex să nu se bucure că ar câștiga Ionuț în fața lui Oltin, pentru că Oltin e slab. 

17 mart. 2018, 21:26
EXATLON ROMANIA 17 MARTIE 2018: Momente grele pentru Războinici, cine a câştigat etapa de sâmbătă LIVE VIDEO KANAL D

EXATLON ROMANIA 17 MARTIE 2018: Faimoșii au câștigat și a doua probă și vor merge la restaurant. 

RĂZBOINICI – FAIMOȘI: 1 – 0 /  1 – 1 / 2 – 1/ 3 – 1/ 3 – 2 / 4 – 2 / 4 – 3 / 5 – 3

LIVE AICI

În ceea ce privește a doua confruntare, echipa câștigătoare va merge la restaurant. 

FAIMOȘII CÂȘTIGĂ din nou CASA și mâncare. Se face o lună de când Războinicii dorm în ”grajd”. 

 Pariul a fost facut cu mai bine de o luna in urma, insa de abia acum concurentii si-au luat inima in dinti si l-au dus la indeplinire.

EXATLON ROMANIA 17 MARTIE 2018: In editia precedenta, de miercuri, 14 martie, Kirita, Draghia si Cazacu au reamintit de pariul facut pe vremea cand Oncescu se afla alaturi de ei.

Pariul a fost facut atunci cand Faimosii au castigat o masa de ping-pong pentru acasa si au organizat un mic turneu intern. Cei care aveau sa piarda trebuiau sa se rada in cap. Castigatorul a fost Giani Kirita.

Pariul a fost dus la indeplinire tocmai acum iar Giani a ales sa se rada si el, chiar daca el castigase pariul. Concurentii au ales sa isi lase mustata.

„Dezvelirea” noilor jucatori a fost facuta la inceputul meciului de sambata, pentru casa iar noie lor chipuri au starnit hohote de ras printre Faimosi si Razboinici.

De departe, cea mai socanta schimbare este cea a lui Giani Kirita, fotbalistul care nu a mai aparut fara barba de decenii bune.

Iata momentul in care noii Kirita, Cazacu si Draghia au fost prezentati colegilor si telespectatorilor EXATLON:

EXATLON ROMÂNIA, 17 martie 2018. RĂZBOINICI vs. FAIMOȘI. Schimbare de ”look”  MIZA este în primul rând CASA. 

Trei ”FAIMOȘI” vin cu o schimbare de ”look”. Vladimir Drăghia, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu se vor prezenta în emisiune, înainte confruntării cu ”RĂZBOINICII”, mascați. 

EXATLON ROMÂNIA, 17 martie 2018. RĂZBOINICI vs. FAIMOȘI. Schimbare de ”look”  Epuizarea psihică și stresul își pun amprenta pe comportamentul sportiv al competitorilor. Situația este tot mai tensionată, pe măsură ce în competiție rămân din ce în ce mai puțini și pe măsură ce trece tot mai mult timp de la începutul competiției. 

EXATLON ROMÂNIA, 17 martie 2018. RĂZBOINICI vs. FAIMOȘI. Schimbare de ”look” Republica Dominicană este visul și coșmarul concurenților, care se luptă să scape din ”grajd” și să doarmă pe paturi, în casă. 

EXATLON ROMÂNIA, 17 martie 2018. RĂZBOINICI vs. FAIMOȘI. Schimbare de ”look” Totodată, mesele savuroase câștigate în urma competiției din fiecare emisiune sunt dorite de fiecare concurent, având în vedere că dacă nu câștigă confruntarea vor mânca orez. 

EXATLON ROMÂNIA, 17 martie 2018. RĂZBOINICI vs. FAIMOȘI. Schimbare de ”look” Rămâneți pe DCNews pentru a afla ultimele informații din ediția emisiunii ”EXATLON”, de la Kanal D, care va începe la ora 19:45.