EXATLON ROMANIA 19 MARTIE LIVE VIDEO KANAL D: Anunţ-surpriză, cine a fost eliminat din competiţie. Toată lumea a avut un şoc

EXATLON ROMANIA 19 MARTIE LIVE VIDEO KANAL D. O nouă confruntare între Războinici și Faimoși are loc, luni, 19 martie, în cadrul competiției Exatlon.

RomaniaTV.net
19 mart. 2018, 18:43
EXATLON ROMANIA 19 MARTIE LIVE VIDEO KANAL D: Anunţ-surpriză, cine a fost eliminat din competiţie. Toată lumea a avut un şoc

UPDATE EXATLON ROMANIA 19 MARTIE LIVE VIDEO KANAL D. Alex câștigă duelul împotriva lui Valentin și aduce victoria mult așteptată de echipa sa. Astfel, Războinicii se vor bucura de excursie, de un pat comod, dar și de mâncare.

EXATLON ROMANIA 19 MARTIE LIVE VIDEO KANAL D. Cosmin Cernat a făcut un anunț legat de Anca Surdu. „Din nou, o luptă între Războinici și Faimoși. (…) Am o veste despre Anca Surdu. Din cauza unor probleme de sănătate, nu sunt mari, dar ele există, nu va mai continua aventura aici, la Exatlon, ediția 2018”, a spus prezentatorul Cosmin Cernat.

EXATLON ROMANIA 19 MARTIE LIVE VIDEO KANAL D. 

Traseul de duminică a fost unul spectaculos și a inclus o parte de înot în apele oceanului Pacific, motiv pentru care nu au participat concurenții care nu știu să înoate. Deși au pierdut patru colegi în ultima lună, Războinicii au făcut față cu brio presiunii meciului. Alina a avut o zi extraordinară, reușind să aducă aproape jumate dintre punctele echipei sale, iar meciul a ajuns la scorul de 9-9 când, conform regulilor emisiunii, câștigătorul a fost determinat printr-un duel la dublu, o ștafetă. Astfel, Alina și Ionuț au concurat împotriva Dianei Bulimar și a lui Vladimir Drăghia. Victoria a fost a Faimoșilor.

EXATLON ROMANIA 19 MARTIE LIVE VIDEO KANAL D. Luni, urmează o nouă ediție incendiară, premiul fiind unul neașteptat. „E o mare, mare surpriză”, anunță Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii.

EXATLON ROMANIA 19 MARTIE LIVE VIDEO KANAL D. VIDEO

EXATLON ROMANIA 19 MARTIE LIVE VIDEO KANAL D. Kanal D a încheiat, weekend-ul trecut, pe podiumul audiențelor din România. Sâmbătă și duminică, Kanal D a fost lider, stația clasându-se în prime time, în ambele zile, pe primul loc în topul televiziunilor, pe toate categoriile de public. Conform datelor furnizate de Kantar Media, milioane de români au urmărit cu sufletul la gură duelurile și probele la care au fost supuse cele două echipe de la „Exatlon”.