EXATLON ROMANIA 20 MARTIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D. Se anunţă o nouă eliminare

EXATLON ROMANIA 20 MARTIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D. In aceasta seara, telespectatorii vor afla ce echipa isi va propune nominalizatii spre eliminare din concurs.

20 mart. 2018, 13:35
EXATLON ROMANIA 20 MARTIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D. Se anunţă o nouă eliminare

EXATLON ROMANIA 20 MARTIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D. Războinicii au pierdut, pentru a cincea săptămână consecutivă, lupta pentru imunitate, fiind nevoiți să propună trei persoane spre eliminare.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. În această săptămână, Ionuț și Alina au obținut imunitatea, Alina deoarece a fost player of the week, iar Ionuț pentru că a triumfat la jocul de imunitate. Nominalizările din partea echipei s-au îndreptat spre Mariana, care a avut o perioadă mai slabă în ultima perioadă. Alina l-a nominalizat pe Alex, în timp ce Ionuț a considerat că Ștefan ar trebui să părăsească echipa.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Ca de fiecare dată, au curs părerile fanilor în mediul online. Iată câteva dintre acestea:

Nominalizări corecte. Mariana merita nominalizată, Alex merita să iasă demult şi Ştefan a avut în ultima perioadă trasee destul de slăbuţe, iar Roxana nu merita nominalizată, îşi dă interesul şi se vede.

Mariana trebuie să plece, e veriga slabă, băieții trebuie să rămână pt că aduc multe puncte.

Ștefan este singurul cu capul pe umeri din echipă, dacă nu mă înșel chiar din întregul concurs!

Votați ȘTEFAN!!!! RUȘINE, IONUȚ… îți este frică de el de asta este nominalizat.

Votăm Mariana și Ștefan să rămână! Alex.. să învețe să vorbească și să se comporte dacă vrea să rămână în competiție!!

Gata m-am lămurit complet de Ionuț. A propus pe Lupu, acum pe Ștefan. E clar, nu? Și fără argumente acum.


EXATLON ROMANIA 20 MARTIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D. Anca Surdu, dublă campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, a acceptat să plece în ianuarie în Republica Dominicană, acolo unde se filmează reality- showul ”Exatlon România”. Anca, în prezent antrenor de fitness, a lăsat acasă nu numai rude şi prieteni, dar şi un iubit celebru. Este vorba despre Silviu Paşca, fost concurent la ”Vocea României”, actual angajat al  companiei ”HaHaHa Production”, deținută de Smiley.

EXATLON ROMANIA 20 MARTIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D.

Cea mai afectată de acest abandon a fost Diana Bulimar. Fosta mare gimnastă a spus că s-a împrietenit cu Anca și că-i va simți lipsa, dar că va lupta în continuare și pentru ea. 

Kanal D isi mentine pozitia de lider absolut de audienta in Prime Time cu „Exatlon”!

In aceasta seara, telespectatorii vor afla ce echipa isi va propune nominalizatii spre eliminare din concurs.

Milioane de romani au urmarit aseara cel mai iubit reality din Romania, „Exatlon”, pe parcursul a celor aproape trei ore de difuzare, Kanal D clasandu-se in Prime Time, pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe toate categoriile de public monitorizate.

Fenomenul „Exatlon” a tinut in minutul de maxima audienta, atins la ora 21:45, peste doua milioane si jumatate de fani (2.531.000), in momentul in care telespectatorii urmareau cu sufletul la gura duelul intre Valentin Chis, de la Faimosi, si Alex, de la Razboinici.

Aseara, in intervalul 20:32 – 23:17, Kanal D a fost lider absolut de audienta si a inregistrat 10,2% rating si 25,0% cota de piata, pe targetul Comercial, 11,2% rating si 23,0% cota de piata, pe targetul National, si 9,2% rating si 19,4% cota de piata, pe targetul All Urban.