EXATLON ROMANIA 2019. Probleme după prima ediţie a noului sezon. Ce s-a întâmplat

Kanal D continuă să aibă probleme mari în ceea ce privește producția sa premium Exatlon. Dacă prima ediție a fost un fenomen, care le-a adus încasări uriașe, turcii nu reușesc să găsească soluții pentru a repeta experiența. Pro Tv continuă să se impună detașat în lupta pentru audiențe, iar Antena 1 își conservă locul 2. Cifrele înregistrate sunt un adevărat șoc.

RomaniaTV.net
13 ian. 2019, 08:35
EXATLON ROMANIA 2019. Probleme după prima ediţie a noului sezon. Ce s-a întâmplat

EXATLON ROMANIA 2019. Sâmbătă, 12 ianuarie, a avut loc lansarea Exatlon 3, însă cifrele nu sunt deloc mulţumitoare. Pro Tv, cu Las Fierbinţă, urmat de un film de acţiune a reuşit o audienţa dublă faţă de rivali. Scandalul de la Exatlon 2, când războinicul Alin Andronic a pierdut nedrept în faţa colegei Beatrice Olaru, i-a afectat serios pe cei de la Kanal D. Aceştia au fost acuzaţi că trag sfori, în contextul în care câştigătorul era evident încă înainte de finala concursului.

Totuşi reprezentanţii postului au ţinut cont de reproşurile publicului şi Cosmin Cernat a transmis că de acum vor fi doi câştigători Exatlon, un băiat şi o fată. Fiecare va pleca acasă cu 50.000 de euro. Cu toate acestea, startul sezonului 3 a înregistrat cifre dezamăgitoare, poate şi din cauza performanţelor sportive slabe ale noilor Faimoşi Și Războinici.

Pe publicul comercial, Kanal D s-a situat pe locul 3, în tronsonul orar 19-24, când a fost difuzat şi Exatlon, cu doar 4.5 puncte rating. Locul 2 i-a revenit Antenei 1, cu 5.1 puncte rating, cu un film de acţiune, iar lider detaşat a fost Pro Tv, care a atins 9,9 puncte rating cu Las Fierbinţi şi un alt film de acţiune.

Pe publicul naţional Kanal D a stat ceva mai bine, clasându-se pe locul 2 cu 4,9 puncte de rating, dar tot la distanţă mare faţă de Pro Tv care a avut 8.6 puncte rating. Antena 1 a ocupat locul 3 cu 4.7 puncte rating.

Celebrii foști concurenți Exatlon care au semnat cu Pro Tv! Emisiunea cu care vor să dea lovitura

Chiar dacă cea de-a doua nu s-a mai ridicat la nivelul așteptărilor, concurenții de la Pro Tv s-au inspirat din succesul lor și vor lansa o nouă producție cu care speră să dea lovitura pe piață. Emisiunea va fi prezentată de Mihaela Rădulescu.

Ferma este un reality show care va avea multe puncte comune cu Exatlon, chiar dacă la bază pare o readaptare a proiectului mai vechi Ferma Vedetelor care era prezentat de Monica Bîrlădeanu şi nea Raţă. Acum co-prezentator va fi Cristian Bozgan, un specialist în tehnici de supravieţuire în condiţii extreme.

În competiţie vor intra 18 concurenţi, vedete şi oameni obişnuiţi. Printre aceştia şi două vedete Exatlon. Este vorba despre luptătoarea MMA, Diana Belbiţă, care a devenit foarte populară după apariţia în show-ul de la Kanal D şi cântăreaţa Cream – Claudia Pavel, care a fost şi ea în echipa Faimoşilor.

Ceilalţi 16 concurenţi care întră în Ferma în 2019 sunt Ame Călin, Brigitte Năstase, Carmen Negoiţă, Geanina Ilieş, Ioana Filimon, Otilia, Otniela Sandu, Cătălin Moroşanu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Silviu Țolu şi Vali Bărbulescu. 

 

Pro Tv nu a anunţat încă data la care se va lansa emisiunea, dar cu siguranţă va începe foarte curând.