EXATLON ROMANIA 27 IANUARIE 2019 LIVE VIDEO: Lupta devine „MURDARĂ'”, un meci plin de tensiune

EXATLON ROMANIA 27 IANUARIE 2019 LIVE VIDEO. Sâmbătă, Războinicii au obţinut cazarea la hotel după victoria clară, 10-4, în faţa Faimoşilor. Duminică însă lucrurile se schimbă.

RomaniaTV.net
27 ian. 2019, 09:26
EXATLON ROMANIA 27 IANUARIE 2019 LIVE VIDEO: Lupta devine „MURDARĂ'”, un meci plin de tensiune

EXATLON ROMANIA 27 IANUARIE 2019 LIVE VIDEO. Devenit antrenor la Exatlon, după participarea din primul sezon, Giani Kiriță își menține reputația de om care spune tot ce gândește. Așa s-a întâmplat și atunci când a văzut prestația unui concurent din echipa Războinicilor. 

Sunt de notorietatea momentele tensionate dintre Giani Kiriță și Alex Nedelcu, din perioada în care au fost rivali la Exatlon. Acum, în cel de-al treilea sezon, soarta face ca cei doi săs e ”intersecteze” iar, însă de data aceasta prin prezența lui Gabriel Nedelcu, nimeni altul decât fratele lui Alex.


EXATLON ROMANIA 27 IANUARIE 2019 LIVE VIDEO. Exatlon 3 începe să câștige fani, însă încă nu și-a atins potențialul maxim. Din acest motiv, producătorii turci încearcă să vină cu soluții cât mai atrăgătoare pentru a crește audiența. O parte din fanii emisiunii sunt încă supărați pentru că războinicul Alin Andronic a fost nedreptățit în finalul competiției și nu i s-a oferit nicio șansă la marele premiu în valoarea de 100.000 de euro.

Deşi cei de la Kanal D doreau să-l convingă pe Alin Andronic să vină ca antrenor la Exatlon 3, acesta a refuzat de mai multe ori propunerea, cerându-le în mod repetat reprezentanţilor postului de televiziune să recunoască totuşi că au greşit faţă de el. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, războinicul a decis să-şi vadă mai departe de activităţile sale din Germania, ţara unde locuieşte.

El postează regulat fotografii şi filmuleţe cu el şi organizează întâlniri cu cei care l-au susţinut în concurs şi care pot ajunge la Frankfurt. În acest context, producătorii turci au decis să aducă doi antrenori la care nimeni nu se aştepta, din nou Giani Kiriţă şi Vladimir Drăghia.

Interesant este că renumitul fotbalist, care i-a antrenat pe Faimoşi data trecută, acum va avea grijă ca războinicii să aibă cele mai bune rezultate, în timp ce fostul său coleg rămâne fidel echipei roşii.

 

Deşi Giani Kiriţă nu avea chiar cea mai bună imagine ca antrenor, faptul că a vorbit frumos despre Alin Andronic i-a adus un plus de imagine şi s-a reabilitat în faţa fanilor, astfel că în ediţia aceasta va fi cu siguranţă un personaj iubit şi apreciat.