EXATLON ROMÂNIA 4 NOIEMBRIE 2018. Momente de panică, medicii au intervenit de urgenţă. CINE A FOST ELIMINAT

Exatlon Romania 4 noiembrie: Momente de panica pentru Beatrice Olaru. Dupa terminarea cursei, Razboinicei i s-a facut rau.  

04 nov. 2018, 19:00
EXATLON ROMÂNIA 4 NOIEMBRIE 2018. Momente de panică, medicii au intervenit de urgenţă. CINE A FOST ELIMINAT

EXATLON ROMÂNIA 4 NOIEMBRIE 2018. Razboinicii au chemat de urgenta medicul, deoarece Beatrice nu isi simtea mainie. Pe langa mainile amortite, aceasta a avut si dificultati in respiratie.

„Are un atac de panica si trebuie sa ii aducem un tub de oxigen”, a zis Doru Mesesan.

Beatrice Olaru a fost dusa la ambulanta pentru a primi ingrijiri medicale. De asemenea, si Ana Maria Otvos a avut nevoie de interventia medicilor dupa ce s-a lovit la cap in momentul in care a sarit in bazinul cu apa.

Exatlon Romania 4 noiembrie: Monica Rosu, in lacrimi: „In caz ca voi pleca eu…” 

Exatlon Romania 4 noiembrie: Lacrimi pentru Monica Rosu! Inaintea jocului de eliminare, Monica a marturisit faptul ca nu se simte deloc bine, ca o doare piciorul si ca probabil nu va intra la meci: „Astazi nu ma simt foarte bine, nu stiu de ce. Nu prea am dormit azi noapte, imi e si putin rau, piciorul imi face probleme destul de mari, dar, nu stiu daca voi juca astazi. Nu ma simt bine si sunt foarte incarcata. (..) In caz ca voi pleca eu ii voi sustine. Am incredere, sper sa ramanem sa facem treaba buna aici.’‘, a spus Monica Rosu.