EXATLON ROMANIA: Anunţul făcut de Cernat după ce s-a aflat CASTIGATORUL EXATLON 2018. Fanii sunt în extaz, nimeni nu se aştepta

S-a decis castigatorul Exatlon! Cine este concurentul care se intoarce acasa cu trofeul urias si premiul de 100.000 de euro şi ce se întîmplă cu show-ul de la Kanal D.

24 mai 2018, 06:24
EXATLON ROMANIA: Anunţul făcut de Cernat după ce s-a aflat CASTIGATORUL EXATLON 2018. Fanii sunt în extaz, nimeni nu se aştepta

EXATLON ROMANIA: Dupa cinci luni de competitie, Vladimir Draghia, din partea echipei „Faimosii” si Ionut Sugacevschi, din partea echipei „Razboinicii”, s-au calificat in marea finala.

Dupa un maraton al emotiilor, care i-a unit pe fostii rivali Razboinici si Faimosi, atat in Arena din Republica Dominicana, cat si in platoul special amenajat pentru marea finala de la Kanal D, „Exalton” si-a aflat deznodamantul. Telespectatorii au ales, prin vot, marele castigator al acestui reality revolutionar: Vladimir Draghia.

EXATLON şi-a desemnat marele câştigător. Ce va face acesta cu premiul de 100.000 de euro

Vladimir Draghia a fost unul dintre cei mai constanti si valorosi concurenti de la Exatlon. S-a impus in mijlocul echipei Faimosilor nu numai prin calitatile de sportiv, ci prin discursul echilibrat si inspirational. A fost admirat atat de coechipieri, cat si de rivali si a cucerit prin demonstratia de fair play de nenumarate ori, dar mai ales atunci cand si-a cerut scuze in fata lui Alex Nedelcu, in ziua unei Arene extrem de dificile, intr-un moment in care Faimosii si Razboinicii pareau ca se afla in conflict deschis si nerezolvabil.

Vladimir Draghia a fost adesea si „vocea” care ii ghida pe Faimosi pe traseu, in special la loviturile de final, unde acestia trebuiau sa se coordoneze perfect. A impresionat prin sensibilitate si emotia teribila pe care o traia atunci cand vorbea de micuta Zora, fetita lui de aproape un an, care il asteapta acasa, in Romania.

Ionut Sugacevschi a fost si el invingator, chiar daca nu a intrunit la fel de multe voturi ca Draghia, prin faptul ca a ajuns pana in finala si a dovedit o determinare extraordinara si spiritul unui adevarat campion. A uimit inca de la prima editie a Exatlon prin agilitatea sa incredibila, ce i-a atras si supranumele de Jaguarul. Exploziv in manifestari, traind la intensitate maxima evolutiile copechipierilor sai pe trasee, spectaculos in aer, la sol, sub plase sau pe toboganele cu apa, cel mai accidentat dintre concurenti, dar si cel mai vesel la petreceri, Ionut ramane o figura emblematica pentru Exatlon. A emotionat prin dragostea pe care a dovedit-o de fiecare daca cand a avut ocazia, in cadrul emisiunii, pentru sotia sa si pentru familie.

GEST DE MILIOANE! Ce i-a promis Vladimir Drăghia lui Ionuţ „Jaguarul” după ce a luat marele premiu la EXATLON

Nu numai pentru cei doi finalisti, dar si pentru ceilalti concurenti care au fost in competitie, „Exatlon” a fost o adevarata incercare, unica in viata unui om.

Pe tot parcursul ultimei editii „Exatlon” au fost rememorate momente inedite din culise, telespectatorii au putut sa patrunda in atmosfera de la filmarile emisiunii si sa vada desfasurarea impresionanta de forte necesara realizarii unui show de un asemenea calibru.

Cosmin Cernat a facut si anuntul atat de asteptat de milioanele de telespectatori: „Ne vedem la urmatorul sezon Exatlon!”.