EXATLON ROMANIA. Claudia Pavel, adevărul despre relaţia cu Cătălin Cazacu. „Suntem atraşi unul de celălalt…”

EXATLON ROMANIA. Claudia Pavel a surprins pe toată lumea când a acceptat să participle la EXATLON ROMANIA. Cântăreaţa s-a trezit şi într-un triunghi amoros, căci colegul de echipă Cătălin Cazacu i-a făcut ochi dulci, deşi acasă îl aşepta iubita, Ana Roman.

05 mart. 2018, 19:31
EXATLON ROMANIA. Claudia Pavel, adevărul despre relaţia cu Cătălin Cazacu. „Suntem atraşi unul de celălalt…”

EXATLON ROMANIA. Claudia Pavel a povestit experienţa sa într-un interviu pentru cel mai nouă număr al revistei „Tango. Marea Dragoste”. „Am primit propunerea la final de noiembrie 2017. Am zis da, de principiu, din prima clipă, pentru că mi părut o idee foarte tare, mai ales că mi s-a explicat că este vorba despre un altfel de reality-show, că este vorba despre o competiție sportivă și că voi avea colegi serioși, din lumea sportului, campioni olimpici, campioni mondiali”, a povestit Claudia Pavel.

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D: Scandal monstru în spatele camerelor, a ieşit cu ciomăgeală VIDEO NECENZURAT

EXATLON ROMANIA. Întrebată și despre relația cu sportivul Cătălin Cazacu, vedeta a recunoscut că există o puternică atracție între ei, dar că regretă acest lucru: „Suntem atrași unul de celălalt, clar, dar suntem doi oameni care au muncit toată viața pentru carierele lor încă de când erau mici și regret că, din cauza acestei atracții, suntem târâți într-o mizerie”.

EXATLON ROMANIA. „Personal, mi-am depășit foarte multe frici și foarte multe limite și nici o clipă nu îmi pare rău că am fost acolo, pentru că a fost o experiență cu adevărat unică. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am întors sănătoasă”, a mai spus Claudia Pavel.