Exatlon Romania. Iubita lui Catalin Cazacu: „Mi-a scris pe Facebook, apoi am rămas însărcinată, apoi am simţit că mă înşală”

După ce Claudia Pavel a venit în direct, la WOWbiz şi a vorbit despre ce a însemnat experienţa Exatlon România pentru ea şi a recunoscut că s-a apropiat mult de Cătălin Cazacu, însă nu poate spune că au o relaţie, iubita lui, Ana Roman, a venit să-şi spună versiunea.    

14 feb. 2018, 09:45
Exatlon Romania. Iubita lui Catalin Cazacu: „Mi-a scris pe Facebook, apoi am rămas însărcinată, apoi am simţit că mă înşală”
În direct, la WOWbiz, Ana Roman a vorbit despre povestea pe care o trăieşte cu Cătălin Cazacu. 
 
 
”Ne-am cunoscut la aeroport, aşteptam amândoi un taxi. Eu veneam de la Timişoara, el la fel. Am aşteptat al doilea taxi, timp în care am vorbit. El a făcut primul pas. Cătălin este foarte şarmant, a făcut multe glume. Mi-a scris pe Facebook. A fost drăguţ. Ne trimiteam poze cu ce mâncam. M-am trezit cu el acasă, mi-a adus medicamente. Era foarte atent. Mi-a adus fructe. Nu, nu mi-a gătit, dar când am gătit, m-a ajutat.”, a spus ea. 
 
”A vorbit cu părinţii mei la telefon, cu mama încă din primele luni. A deranjat-o unele lucruri, dar nu neapărat că are ceva cu el. El pleca foarte des şi o deranja asta, e mai de modă veche. Are două apartamente în Constanţa şi pleca mereu. Ori singur, ori cu prietenii. Am mers şi eu cu el, dar nu puteam mereu. Nu mi-am făcut probleme, mă suna mereu, vorbea frumos. Eu n-am ieşit seara fără el. Fiind fată, nu ieşeam. În vară vorbisem să ne mutăm la el, dar eu dormeam mereu la el. În septembrie mi-am dus hainele la el. A fost o cerere în căsătorie, dar n-am luat-o în serios. A fost în largul mării, pe skijet-ul lui. Bineînţeles că i-am zis că da. Mi-a dat un inel, îmi este mare. E acasă.”, a mai spus Ana la WOWbiz. 
De asemenea, ea a dezvăluit că a fost însărcinată în urmă cu câteva luni, însă din păcate, sarcina a încetat să mai evolueze. 
 
”N-am făcut planuri de nuntă, n-am făcut decât să vorbim decât despre cum ne-ar plăcea să fie nunta noastră. Da, am slăbit în ultima lună. Ne-am dorit amândoi un copil, am fost însărcinată, dar n-a fost să fie. La 10 săptămâni am pierdut sarcina. Cătălin mi-a fost foarte aproape, am zis că n-a fost să mai fie. A încetat să-i mai bată inimioara. Nu am luat-o ca pe un semn. Am suferit foarte mult şi nu-mi place să vorbesc despre subiectul ăsta. S-a întâmplat în octombrie, cumva rana este caldă. ”, a spus ea.
 
”Am simţit că mă înşela. Îmi vorbea frumos, am avut o perioadă în care am fost despărţiţi, din cauza geloziei, am plecat din ţară, el m-a căutat şi m-a implorat să mă întorc. Mi-a spus că mă iubeşte şi că vrea să mă întorc. Am stat despărţiţi o lună. M-am gândit dacă merită să fim împreună, îl iubeam foarte tare şi m-a întors. Când a plecat la Exatlon mi-a spus să fiu cuminte. ”, a mai dezvăluit Ana.