EXATLON ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 17 februarie 2018. Confruntare explozivă. Drama lui Ionuţ „Jaguarul”

EXATLON ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 17 februarie 2018. Sâmbătă, 17 februarie, va avea loc o nouă confruntare la Exatlon, între Războinici și Faimoși.

RomaniaTV.net
17 feb. 2018, 08:22

UPDATE: E fericire mare in tabara Razboinicilor dupa ce au castigat ingredientele unei petreceri in fata Faimosilor la un scor categoric: 10-6.

S-a dansat, s-a cantat si s-a mancat la petrecerea Razboinicilor. Alex  i-a oferit Roxanei cateva lectii de dans, Mariana si Alina s-a relaxat iar Radu a fost chiar mai indraznet: si-a scos tricoul pe ritmul muzicii si a inceput sa danseze lasciv in fata colegilor.


EXATLON ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D Faimosii si Razboinicii de la EXATLON lupta pentru un premiul dublu care le va alina dorul de tara, dupa aproape doua luni in jungla tropicala! Uite ce vor primi castigatorii

EXATLON ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 17 februarie 2018 Pe pagina de Facebook Exatlon România au fost deja publicate primele imagini din ediția de sâmbătă a emisiunii. În cadrul filmulețului difuzat, Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, anunță o miză dublă, fără a fi oferite însă mai multe detalii.

EXATLON ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 17 februarie 2018. Amintim că, duminica trecută, Faimoșii i-au nominalizat pentru eliminare pe Ion Oncescu, Diana Bulimar și Flo, cel mai recent membru al echipei. Decizia finală a fost a telespectatorilor, care au putut vota telefonic, prin SMS, persoana pe care au dorit să o salveze de la eliminare. În urma deciziei telespectatorilor, concurentul eliminat a fost Flo. Acesta a primit cele mai puține voturi de susținere din partea telespectatorilor.

EXATLON ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 17 februarie 2018. De asemenea, amintim că filmarile au loc loc în Republica Dominicană, concurenții trec pintr-o serie de probe de foc, menite să le testeze pregătirea fizică, viteza de reacție, curajul și puterea psihică. Aceștia vor fi nevoiți să rămână concentrați și în formă fizică maximă în față probelor la care sunt supuși în permanenta.

EXATLON ROMÂNIA 17 februarie 2018. VIDEO:

EXATLON ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 17 februarie 2018 Ionuț Liviu Sugacevschi, cunoscut drept „Jaguarul” de la Exatlon, a devenit în scurt timp revelația show-ului. Meciul cu Mexicul, în care sportivul a învins de trei fără drept de apel, l-a transformat într-unul din favoriții acestei competiții. Puțini știu, însă, prin ce dramă a trecut Ionuț, în urmă cu trei ani. 

Totul s-a întâmplat în 2015, atunci când Ionuț a fost invitat să lupte la o gală de kickbox, în care reprezentanții României i-au înfruntat pe cei ai Republicii Moldova, în gala „Juniorii Tuzla”. „Jaguarul” a fost invitat din partea unui club de arte marțiale din Galați. Cu puțin timp înainte să urce în ring, Ionuț a primit una dintre cele mai triste vești din viața lui. Trei prieteni îi muriseră într-un accident rutier.

EXATLON ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 17 februarie 2018 Detalii neștiute despre Ion Oncescu, sportivul de la „Exatlon”

 Ion Oncescu, concurent la Exatlon, este este un luptător profesionist de skandenberg român, cvintuplu campion mondial la skanderberg la ambele brațe, inclusiv de trei ori campion la brațul stâng și de două ori campion la brațul drept, dar si campion european în 2010, atât la brațul stâng, cât și la brațul drept, însă aceste detalii deja sunt cunoscute de toată lumea. Ceea ce mai puțin cunoaștem despre Ion Oncescu este activitatea sa din spatele sportului.

Ion Oncescu, unul dintre participanții favoriți ai emisiunii Exatlon, a fost introdus în martie 2011 în Hall of Fame “The 50 Greatest Armwrestlers In History”. Pe 25 aprilie va împlini vârsta de 40 de ani, iar primul său titlu național la skandenberg l-a obținut la doar 18 ani. Dacă până acum detaliile care l-au făcut celebru sunt strict legate de lumea sportului, iată că Ion Oncescu ascunde adevărate mistere în spatele fizicului măreț. Acesta estea absolvent a nu mai puțin de cinci facultăți, printre care și Facultatea de Jurnalism și Academia de Studii Economice, și este masterand în Administrarea Afacerilor la Chicago. Ca o dovadă că performațele sportive nu l-au îndepărtat de studiu, Ion Oncescu vorbește fluent mai multe limbi străine și poate citi, ba chiar memora, cărți scrise în limba rusă.