EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D: Surpriză mare, cine este concurentul eliminat. Cum s-a votat

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D: Duminica seara, la precedenta prezenta a concurentilor in Arena, Faimosii i-au nominalizat pentru eliminare pe Ion Oncescu, Diana Bulimar si pe Flo, cel mai recent membru al echipei.

14 feb. 2018, 09:14
EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D: Surpriză mare, cine este concurentul eliminat. Cum s-a votat

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D, concurent eliminat: Decizia finala a fost a telespectatorilor, care au putut vota telefonic, prin SMS, favoritul pe care au dorit sa il salveze de la eliminare.

nainte de a dezvalui numele concurentului eliminat de la EXATLON, prezentatorul Cosmin Cernat, le-a cerut concurentilor  sa povesteasca cat de greu e concursul EXATLON, dincolo de ce se vede pe micul ecran.
 
„E foarte grea. Din lipsa hranei nu putem sa alergam, nu putem. Daca facem putina miscare, dupa miscare ne este foame. Pur si simplu, nu poti sa faci prea mult efort. Cred ca e cea mai grea competitie. 
 
Sunt momente in cand trebuie sa te duci la joc si, poate, nu ai vlaga aia necesara, nu ai puterea sa joci, dar inghiti in sec si te duci, nu ai ce face…”, a marturisit Ionut. 

Cine a fost eliminat de la EXATLON in 13.02.2017

In urma deciziei telespectatorilor, concurentul eliminat de la EXATLON marti, 13.02. 2017 este Florian. Acesta a primit cele mai putin voturi de sustinere din partea telespectatorilor EXATLON. 

„Multumesc tuturor pentru rabdare si sfaturi, plec cu inima impacata pentru ca i-am ajutat macar un pic. Competitia este foarte dura si nu oricine poate sa treaca prin ea cu brio”, a spus Flo.

Sarbatoare mare printre concurentii de la Exatlon! Au lasat de-o parte supararile si au inceput sa cante, in cor, „La multi ani!” Uite pe cine au sarbatorit

Pentru Giani Kirita, castigarea casei dupa aproape trei saptamani a capatat o insemnatate deosebita.

Imediat dupa ce echipa „Razboinicii” a castigat, dupa aproape doua saptamani, casa, Giani a facut dezvaluirea in fata echipei sale: astazi este ziua fiului sau, Marco, care implineste 15 ani.

Imediat, #Faimosii si #Razboinicii au lasat la o parte animozitatile si au inceput sa ii cante, in cor, „La multi ani” lui Marco!