EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE 13 MARTIE: Războinicii şi Faimoşii se bat pentru un nou traseu într-o zi de marţi 13. KANAL D STREAM

”Faimoșii” și ”Războinicii” se întrec, marți seară, în cursa pentru imunitate. Lupta va fi cu atât mai dificilă cu cât ei vor trebui să se confrunte pe un traseu nou. Cei din fata micilor ecrane vor fi martorii unei noi nominalizari. Ce echipa va castiga si care va pierde, cine va fi nevoit sa isi nominalizeze coechipierii spre eliminare, veti putea afla in aceasta seara.

13 mart. 2018, 15:26
EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE 13 MARTIE: Războinicii şi Faimoşii se bat pentru un nou traseu într-o zi de marţi 13. KANAL D STREAM

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE 13 MARTIE. FAIMOȘII – RĂZBOINICII, lupta pentru IMUNITATE, nou TRASEU ”Faimoșii” și ”Războinicii” se luptă, de la ora 19:45, pentru a-și menține echipa unită. În momentul în care o echipă pierde proba pentru imunitate, în respectiva echipă apar tensiuni și conflicte, pentru că fiecare concurent poate fi vizat de votul pentru eliminare, excepție fac concurentul ce a strâns cele mai multe puncte și cel care câștigă proba imunității. 

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE 13 MARTIE

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE 13 MARTIE. FAIMOȘII – RĂZBOINICII, lupta pentru IMUNITATE, nou TRASEU Urmăriți RomaniaTV.net pentru a afla în timp real, echipa care pierde proba imunității, dar și cine vor fi cei trei concurenți propuși pentru eliminare. In editia din aceasta seara a celui mai iubit reality din Romania, “Exatlon”, telespectatorii vor afla cine vor fi cei trei nominalizati spre eliminare si concurentii carei echipe vor fi doar spectatori la acest moment dramatic.

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE 13 MARTIE. FAIMOȘII – RĂZBOINICII, lupta pentru IMUNITATE, nou TRASEU Traseul pe care se vor întrece ”Faimoșii” și ”Războinicii” va fi unul dificil. 

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE 13 MARTIE. FAIMOȘII – RĂZBOINICII, lupta pentru IMUNITATE, nou TRASEU Înainte de concurs Alina, de la ”Războinici”, și Diana Belbiță, de la ”Faimoși”, vor ține un discurs emoționant. 

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE 13 MARTIE. Jocul care le va oferi protectie castigatorilor este unul foarte dificil, astfel ca acestia isi va uni fortele inainte de meci si fiecare membru al echipelor se va mobiliza pentru a nu fi nevoit sa isi nominalizeze spre eliminare colegii. Alina, din tabara Razboinicilor, tine un discurs emotionant si motivant in fata coechipierilor ei, inainte de a concurs. Si Diana Belbita, de la Faimosi, marturiseste ca isi doreste sa castige in aceasta seara si, la fel ca data trecuta, vrea ca Faimosii sa fie doar simpli spectatori in Arena, la eliminare.

 
“Trebuie sa ne adunam si sa stim ca avem o singura sansa pentru a ramane impreuna. Trebuie sa incercam sa dam mai mult decat am dat pana acum si mi-as dori ca, la sfarsitul zilei, sa fim mai fericiti decat suntem in momentul de fata”, spune Alina.
“Ne dorim sa castigam si sa ramanem impreuna, ne dorim sa fim din nou spectatori in Arena”, adauga Diana Belbita.