EXATLON ROMANIA ONLINE KANAL D, dezvăluiri incredibile: „Dormeam ca să uit de foame”

EXATLON ROMANIA ONLINE KANAL D. Multiplul campion mondial la kickboxing a slabit peste zece kilograme, in cele noua saptamani de competitie, iar rezultate vizibile se vad si la ceilalti concurenti care au ramas in concurs.

RomaniaTV.net
13 mart. 2018, 12:20

EXATLON ROMANIA ONLINE KANAL D: Andrei Stoica, ultimul concurent din Echipa Faimosilor care a parasit competitia „Exatlon”, in urma unei accidentari misterioase, s-a aflat aseara in platoul „WOWBiz”, alaturi de Anda Adam, si ea eliminata din concurs din cauza unei accidentari dificile. Cele doua vedete au povestit despre experienta traita la „Exatlon”.“Giani cred ca a slabit in jur de 12-15 kilograme. Stiu sa apreciez pentru ca eu ma cantaresc de 4-5 ori pe zi. Eu am slabit in jur de 10 kilograme, dar in maximum 3 saptamani le voi pune la loc”, a spus Andrei Stoica.

EXATLON 14 MARTIE 2018 KANAL D

Prieteni de familie, cu mult inainte de a merge la „Exatlon”, Andrei si Anda au povestit ca nu de putine ori, atat ea cat si Diana Belbita ofereau din portiile lor de orez sportivului, atat de necesare pentru ca acesta sa faca fata cu brio in jocurile viitoare. La „Exatlon” s-au construit legaturi de prietenie pe viata si s-au impartasit cele mai frumoase, dar si cele mai grele momente.

„Noi aveam aceeasi portie de mancare ca fetele. Nici macar ele nu se saturau dintr-o portie de mancare, daramite noi?! Anda si Diana aveau momente cand imi dadeau din macarea lor, si o lingura de orez in plus conta pentru mine”, adauga acesta.

Andrei Stoica a marturisit care a fost strategia la care a apelat, in momentele in care foamea punea stapanire pe el.

Primele doua saptamani au fost cele mai grele. Cand miza era mancarea, ne saturam, dar dupa 2-3 ore revenea senzatia de foame. De cele mai multe ori, dormeam ca sa uit de foame”, a dezvaluit sportivul. 

Final de infarct la EXATLON: Razboinicii au reusit sa sparga lantul infrangerilor! Momentul in care au castigat proba cosurilor cu greutati

Dupa multa vreme au reusit sa castige o proba in fata Faimosilor si sa obtina astfel poate cel mai important premiu de pana acum: fiecare membru va primi mesaje de la familie.

In jocul decisiv au facut echipa la sustinerea cosurilor cu greutati Vladimir Draghia si Diana Bulimar, pentru Faimosi, si Alina Si Stefan pentru Razboinici. 

S-a jucat pana la epuizare: Faimosii au cedat cu 96 de kilograme in cos, in timp ce razboinicii au strans 83 de kilograme.

Kanal D, locul I, cu “Exatlon”! In aceasta seara telespectatorii vor afla cine sunt concurentii propusi spre eliminare!

Aseara, cel mai indragit reality sportiv din Romania, “Exatlon” a pozitionat Kanal D pe primul loc in preferintele publicului.

Statia s-a aflat pe prima pozitie, pe doua segmente de public, All Urban si National. La nivelulul publicului de la orase, Kanal D a acumulat 8,6% puncte de rating si 17,9% cota de piata, iar in randul populatiei la nivel National, statia si-a pastrat pozitia de lider, cu 10,9% rating si 22,4% cota de piata. Pe targetul Comercial, Kanal D a acumulat 8,8% si 21,2% cota de piata, ocupand locul secund, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

Aproape doua milioane de romani (1.941.000) au urmarit indragitul reality sportiv, in intervalul 20:24-23:05, minutul de aur, fiind inregistrat la 22:43, cand in fata televizoarelor s-au adunat 2.387.000 de privitori.
Aseara, Faimosii au castigat competitia in fata Razboinicilor, cu scorul de 10-6, punctul decisiv al probei fiind adus de Giani Kirita.
Faimosii au castigat cele doua premii puse in joc, o excursie la Samana (situata in Nord – Estul Republicii Dominicane, una dintre cele mai frumoase zone ale insulei Hispaniola), si o masa copioasa la restaurant.