EXATLON ROMANIA: Răsturnare teribilă de situaţie, nimeni nu se aştepta la asta. Anunţul făcut de Giani Kiriţă

Concurentii propusi pentru eliminare din echipa Faimosilor dupa pierderea ultimului joc de protectie au fost Diana Belbita, Larisa si Geanina, dar surpriza a venit de la Giani Kiriţă.

19 apr. 2018, 13:26
EXATLON ROMANIA: Răsturnare teribilă de situaţie, nimeni nu se aştepta la asta. Anunţul făcut de Giani Kiriţă

Giani Kirita s-a comportat foarte ciudat in timpul jocului de miercuri. A stat mai tot timpul pe banca fara sa zica nimic, nu si-a mai incurajat echipa, iar la final a fost lipsit de orice reactie, stand nemiscat in ploaie.

La ceremonia de dupa joc sportivul a dezvaluit ce i se intampla, iar vestile nu sunt deloc bune pentru echipa Faimosilor.

„Din pacate ma framanta foarte multe inca de ieri. Astazi la prima proba pe care am avut-o durerile la spate au inceput sa apara din nou. Toate adunate m-au facut sa cad putin, sa ma gandesc la foarte multe.

„Intr-adevar, e un moment greu pentru mine, aceste dureri nu imi dau pace, o data la 3 zile vin, le simt ca un cutit in spate si ma simt neputincios. Nu am putut sa imi ajut echipa si efectiv ramai stana de piatra, mai alea cand si pierzi. Nu cred ca mai e ceva de spus”, a spus Giani Kirita.