EXATLON: SCANDAL MONSTRU! Încăierare între doi concurenţi, a fost nevoie de intervenția bodyguarzilor

Emisiunea Excatlon a reușit să cucerească inimile românilor, cifrele de audiență arătând interesul tot mai mare pentru competiția dintre Faimoși și Războinici.

22 feb. 2018, 19:51
EXATLON: SCANDAL MONSTRU! Încăierare între doi concurenţi, a fost nevoie de intervenția bodyguarzilor

EXATLON: Două vedete din echipa Faimoșilor au fost la cuțite la emisiuni la care au participat în trecut, chiar dacă acum fac pereche și încearcă împreună să pună umărul pentru ca echipa lor să câștige toate probele.

Acum trei ani, Giani Kiriță și Vladimir Drăghia au provocat un scandal monstru, după ce și-au adresat cuvinte grele, fiind la un pas să se ia la bătaie, potrivit Cancan.ro.

Se pare că cei doi nu se înghițeau nici pe perioada în care au participat la filmările emisiunii „Spash! Vedete la apă!”, acolo unde Vladimir Draghia l-a făcut parf pe Kiriță cu săriturile sale de la trambulină.

Ulterior, conflictul s-a acutizat când au participat la filmările emisiunii „Șerifi de România”, unde cei doi au fost la un pas de a se lua la bătaie. A fost nevoie de intervenția bodyguarzilor, după cum au precizat surse din anturajul concurenților.

EXATLON: La finalul ediției de marți, Cosmin Cernat le-a făcut o surpriză Faimoșilor și Războinicilor: o confruntare cu echipa Turciei.

 „E o națiune cu care ne-am întâlnit de nenumărate ori, fie la nivel de echipe de club, fie la nivel de echipă națională”, a spus Cosmin Cernat. Marele meci va avea loc în ediția de sâmbătă, de la ora 19:45, la Kanal D.
Probabil, cel mai surprins concurent din echipa României va fi Giani Kiriță, deoarece în confruntarea EXATLON România – Turcia el își va revedea și va concura împotriva unui vechi prieten. Este vorba despre Umit Karan, component al echipei Turciei, potrivit kanald.ro. Ca și Giani Kiriță, Umit Karan este un fost fotbalist care a activat în campionatul Turciei, jucând la echipe precum Gençlerbirliği, Galatasaray, Ankaraspor și Eskişehirspor.