EXATLON SEZONUL 3. „Faimoşii”, în echipă completă. Cine sunt cele 10 VEDETE de la EXATLON SEZONUL 3

EXATLON SEZONUL 3. Echipa "Faimoșilor" din cel de al treilea sezon al show-ului Exatlon este completă. Alături de atleta olimpică Andreea Arsine și Mario Fresh, cântărețul "crescut" de Alex Velea, anunțați anterior, în competiție întră și alte nume din industria muzicală românească sau din sport.

08 ian. 2019, 15:03
EXATLON SEZONUL 3. „Faimoşii”, în echipă completă. Cine sunt cele 10 VEDETE de la EXATLON SEZONUL 3

EXATLON SEZONUL 3. Andreea Ioana Moldovan (AMI), Costin Gheorghe, Andreea Mihaela Zaragiu, Andrei Boțoaca, Diana Pivniceru, Ciprian Mariș, Catalina Seicaru, Ion Surdu se alătură Andreei Arsine și lui Mario Fresh.

Momente CUMPLITE pentru Beatrice Olaru. Ce s-a întâmplat cu marea câştigătoare a sezonului doi de la EXATLON

EXATLON SEZONUL 3. AMI (Andreea Ioana Moldovan), 29 de ani, a interpretat piese precum „Otra Vez”, „Playa En Costa Rica”, sau „Somnu’ nu ma ia”. De asemenea, a colaborat cu Grasu XXL la piese precum „Deja Vu” sau „3 lucruri”.

EXATLON SEZONUL 3. Costin Gheorghe are 29 de ani și este fotbalist la Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului la Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti.

EXATLON SEZONUL 3. Andreea Mihaela Zaragiu are 32 de ani și este multipla campioana nationala, europeana si mondiala la Kempo și este instructor de fitness si aerobic. Face parte și din lotul national de Kempo.

EXATLON SEZONUL 3. Andrei Boțoaca are 24 de ani și este campion national, european si mondial la motociclism, iar in 2014, 2015 si 2018 a primit titlul de Sportivul Anului la Enduro (curse off road). Este și student la Universitatea Politehnica, Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice.

EXATLON SEZONUL 3. Diana Pivniceru are 27 de ani și este vicecampionana nationala la proba de 800 de m. Din 2012 a castigat in fiecare an titlul de Campioana Nationala Bikini Fitness. Este si instructor de fitness si e pasionata si de ski, patinaj si tenis.

EXATLON SEZONUL 3. Ciprian Mariș are 27 de ani și este multiplu campion mondial la Kempo. De asemenea, e campion RXF, la categoria 66 de kilograme.

EXATLON SEZONUL 3. Catalina Seicaru are 25 de ani și este instructor de fitness si aerobic, dar si model intr-o serie de reclame.

EXATLON SEZONUL 3. Ion Surdu are 23 de ani și este campion national si european la MMA. Este pasionat de crossfit, volei, baschet, handbal si fotbal. Este si student in primul an la ASE, Marketing. Este originar din Republica Moldova, dar s-a mutat in Cluj de la 16 ani.