EXATLON SEZONUL 3. Primele TENSIUNI de la Exatlon 3. Ce se întâmplă acum în Republica Dominicană FOTO

EXATLON SEZONUL 3. Cel de-al treilea sezon al show-ului Exatlon a început, sâmbătă, 12 ianuarie. Emisiunea, prezentată de Cosmin Cernat va fi difuzată patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00.

12 ian. 2019, 19:57

EXATLON SEZONUL 3. A început prima ediție a emisiunii Exatlon. Cosmin Cernat a făcut două anunțuri foarte importante.

EXATLON SEZONUL 3. Prima surpriză anunțată de Cosmin Cernat este că nu va fi eliminare în prima săptămână din noul sezon. Așadar, atât Faimoșii, cât și Războinicii pot sta liniștiți.

EXATLON SEZONUL 3. Cel de-al doilea anunț se referă la cum se va desfășura Marea Finală Exatlon România sezonul 3: „Am o veste și pentru voi și pentru cei de acasă. În acest sezon, al treilea, la Exatlon România, ediția 2019, vom avea doi câștigători, unul la masculin și unul la feminin. Vom avea, practic, două finale. Una a băieților și una a fetelor! Câștigătorul va pleca acasă cu 50.000 de euro, câștigătoarea va pleca și ea acasă tot cu 50.000 de euro. Să aveți mult succes!”.

EXATLON SEZONUL 3. Cea de-a treia surpriză pentru concurenții Exatlon România este că în doar câteva zile vor juca primul meci internațional cu Ungaria.

Concedieri la Kanal D. Ce vedete au rămas fără emisiuni: nimeni nu se aştepta la asta!

EXATLON SEZONUL 3. Primele imagini din sezonul 3 al Exatlon, cea mai așteptată emisiune sportivă din România, a adus concurenților primele certuri. Echipele abia așteaptă să aducă cele mai multe puncte de partea lor, astfel că primele mici discuții s-au și iscat. Diferențele de caractere și personalitîți nu s-au lăsat prea mult așteptate. „Sunt un tip competitiv si imi doresc sa decopar care imi sunt limitele. In muzica nu am pierdut de multe ori, de aceea va fi pentru mine o adevarata provocare. Imi doresc sa rezist in competitie cat mai mult. Nu sunt un sportiv de performanta, dar vreau sa ma autodepasesc”, a fost declarația lui Mario Fresh, din echipa Războinicilor.