EXCLUSIV Gigi Becali: „Dau cadou statului român arbidol şi ivermectină. Doctorii mă sună şi îmi cer medicamente”

Gigi Becali anunţă că donează statului român arbidol şi ivermectină pentru tratarea bolnavilor de COVID-19. Latifundiarul din Pipera spune că poate fabrica cele două medicamente chiar în farmacia sa.

14 oct. 2021, 14:31
EXCLUSIV Gigi Becali: „Dau cadou statului român arbidol şi ivermectină. Doctorii mă sună şi îmi cer medicamente”

Gigi Becali a anunţat că este gata să ofere gratuit statului român medicamentele necesare pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu coronavirus.

Gigi Becali: Dau cadou la toată ţara

Latifundiarul din Pipera a declarat într-o intervenţie telefonică la România Tv că are atât substanţa activă, cât şi reţeta pentru fabricarea arbidolului şi a ivermectinei. Acesta spune că medicii l-au sunat ca să-i ceară cele două medicamente, precizând că este gata să le ofere gratuit statului român, pentru a ajuta populaţia.

„Dau cadou statului roman, pentru toti romanii, arbidol şi ivermectină. Sa ia legatura cu mine, am totul, atât substanta activă din care se produc cele doua, cât şi reţeta de fabricaţie. Le fabric în farmacia mea. Dau cadou la toata tara. Doctorii ma suna si imi cer medicamente: ivermectina si arbidol.

Daca Becali va promite donatie, cadou, medicamente pentru toata tara, de ce nu ma lasa să le dau? Repet, donez statului roman arbidol şi ivermectină.

De ce dati sute de milioane de euro daca eu pot sa vindec oameni cu 30, 50 de lei,  dar eu va dau cadou, fără bani.

Eu nu ma vaccinez. este alegerea mea”, a declarat Becali.

Citeşte şi INSP cere carantină pentru Bucureşti şi Ilfov. 41 de judeţe sunt în scenariu roşu DOCUMENT

Până astăzi, 14 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.414.647 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 4.937 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.210.494 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 16.383 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 330 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

De asemenea, de la începutul pandemiei şi până în prezemt 40.765 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 13.10.2021 (10:00) – 14.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 304 de decese.

Citeşte şi A treia zi consecutivă fără paturi în secţiile ATI COVID. Situaţie dezastruoasă în spitalele din România în plină pandemie