EXCLUSIV | Mugur Mihăescu are COVID: E ca o răceala. A făcut toată familia Omicron! M-am testat și a ieșit pozitiv

Mugur Mihăescu nu a scăpat. Omul de afaceri a declarat, în exclusivitate, pentru România TV, că s-a infectat cu noul coronavirus.

06 ian. 2022, 23:04
EXCLUSIV | Mugur Mihăescu are COVID: E ca o răceala. A făcut toată familia Omicron! M-am testat și a ieșit pozitiv

Mugur Mihăescu are COVID. Acesta a menționat că toată familia a făcut Omiron, deși cu toții sunt vaccinați împotriva virusului. De asemenea, acesta a adăugat că se simte bine și așteaptă în casă până când totul va trece.

Mugur Mihăescu are COVID: E ca o răceala. A făcut toată familia Omicron! M-am testat și a ieșit pozitiv

”Am un guturai din ăsta. Nevastă-mea tocmai a făcut omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut omicron. Toți sunt vaccinați. Da, eu acum am omicron, e un guturai, stau în casă, că nu ies afară de nebun. Am fost pe rând toți vaccinați. Eu sunt vaccinat, cu toată familia mea. Pe toți prietenii mei vaccinați i-a lovit omicron, e un guturai. Nimeni nu mai intră în spital, e guturai, e vorba doar despre bani.”, a spus Mugur Mihăescu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Întrebat dacă şi el este infectat, Mugur Mihăescu a spus: „Eu da, am Omicron. Eu m-am testat, am făcut un test acasă cred că am şi eu Omicron”.

Prefectul Capitalei are COVID. Alexandra Văcaru nu va participa la o şedinţă crucială

Alexandra Văcaru, prefectul Capitalei, este infectată cu noul coronavirus. Încă de luni, ea nu a mai ajuns la Prefectură şi se află în concediu medical timp de două săptămâni, transmite România TV.

Vineri va avea loc, însă, o şedinţă extrem de importantă. Se va reuni Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă pentru a vota noile restricţii care vor intra în vigoare în Capitală.

Vorbim despre restricţiile adoptate deja de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Pentru că prefectul Capitalei are COVID şi nu poate participa la discuţii, şedinţa va fi prezidată de primarul general Nicuşor Dan care are în funcţia de preşedinte adjunct al acestui Comitet Municipal Pentru Situaţii de Urgenţă.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a adoptat în şedinţa de miercuri hotărârea privind propunerea prelungirii stării de alertă şi a măsurilor pentru combaterea pandemiei de COVID-19. Guvernul a aprobat joi HG-ul care merge în Monitorul Oficial.

Citește și: Vaccinarea copiilor împotriva COVID-19 începe în România în a doua jumătate a lunii. Ce trebuie să ştie părinţii despre vaccinul Pfizer