EXCLUSIV: Valentina Pelinel, interviu BOMBĂ de Valentine’S Day. Totul despre iubire, gelozie şi trădare

Valentina Pelinel lămureste situaţia sa amoroasă chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Cum îşi alintă copilul, cum priveşte păcatul şi cui ii datorează tot ce are; răspunsurile care spun totul despre Valentina Pelinel.

14 feb. 2016, 21:33
EXCLUSIV: Valentina Pelinel, interviu BOMBĂ de Valentine’S Day. Totul despre iubire, gelozie şi trădare

Valentina Pelinel a acceptat provocarea de a raspunde, chiar de Valentine’s Day, la zece intrebari „interesante si deopotriva indraznete”, dupa cum le-a catalogat chiar ea, pentru site-ul lui Marius Nitu, realizatorul emisiunii Cancan.ro dem la România TV.

– Cat de des ii spui „Te iubesc!” celui alaturi de care vei deveni mamica? Iti raspunde cu aceleasi cuvinte… greu de smuls, uneori, din gura unui barbat?

Valentina Pelinel: Nu exista persoana care sa nu spuna cuiva „Te iubesc!”, cum de altfel nu exista persoana careia sa nu i se spuna „Te iubesc!”. Ce zici, sunt si eu o persoana? :))))))

(…)

– Banuiesc ca acum, cea mai mare dragoste din viata ta e copilul. Completeaza spatiul liber cu numele la care te gandesti atunci cand ii spui ca-l iubesti.

Valentina Pelinel: „Igeras, comorica, cel mai tare bebelus din lume care esti, poznasule, piticanie, bubuluc, bebelus poznas”, mami te iubeste!

(…)

– O femeie frumoasa si celebra trebuie sa aiba si foarte multi admiratori. Care a fost cea mai deplasata tactica de incercare a unui barbat ca sa-ti intre in gratii?

Valentina Pelinel: Tacticile neinspirate ale barbatilor pentru a intra in gratiile femeilor sunt multe si variate, de la cele mai simple declaratii si complimente pana la actiuni obsesive, scenarii si chiar actiuni deplasate. Nu mai vorbim despre tacticile inspirate, ca  depinde de conjunctura si….intrebarea era despre tacticile neinspirate:)))

 

(…)

– Esti pusa in situatia in care trebuie sa alegi pentru tot restul vietii: banii sau dragostea?

Valentina Pelinel: Vorbesti cu o femeie care a cunoscut de la o varsta frageda atat succesul, cat si independenta financiara. Asa ca imi e probabil mult mai usor sa fiu sincera ca intre bani si dragoste, as alege fara ezitare… DRAGOSTEA. Si asta pentru ca nu poti cumpara dragostea cu bani, in timp ce banii ai sanse sa ii faci in viata si cu atat mai motivat si mai inspirat esti si iti reusesc toate cand iubesti! Si esti iubit! Intre dragoste si orice , as alege dragostea. Nu e nimic mai puternic si mai motivant pe pamant! Cu fluturasii de rigoare, specifici oricarui inceput:)

– Il iubesti pe Dumnezeu, ti-e greu sa-ti recunosti pacatele? Care e, dupa parerea ta, cel mai mare pacat pe care l-ai savarsit?

Valentina Pelinel: Stii ce e trist si cred ca este un mare pacat? Sa nu poti sa ierti, sa pretinzi ca esti un om credincios doar ca da bine si sa judeci pe altii, in loc sa iti folosesti energia si timpul ca tu sa evoluezi, sa fi mai bun, mai intelegator si sa apreciezi tot ce primesti bun in viata ta.

(…)

– N-as fi crezut ca esti atat de credincioasa. M-am convins odata cu declaratiile tale referitoare la sarcina si vizitele tot mai dese la biserica, aparute si prin presa. Care e relatia ta cu divinitatile si cum privesti acele notiuni riguroase pe care multi dintre noi le mai incalcam?

Valentina Pelinel: Nu ma consider o persoana foarte religioasa , dar cred in Dumnezeu si da, ca majoritatea dintre noi, il invoc de cele mai multe ori cand ma aflu in situatii dificile si nu intotdeauna cand imi e bine si recunosc asta, sunt o persoana asumata. L-am simtit aproape pe Dumnezeu intotdeauna. Si atunci cand am facut bine, dar si atunci cand am gresit. E omenesc sa gresesti, dar Dumnezeu primeste pe fiecare dintre noi in fata lui si ne ajuta sa ne indreptam. Cine e fara de pacat? Doar Dumnezeu stie lucrurile exact asa cum se petrec in viata unui om, el aude , vede tot, deci stie tot, ce gandesti, ce trairi ai, de ce ai luat anumite decizii in viata ta, ce ai facut bun si ce ai facut rau. Sunt sanatoasa ,am trecut peste multe hopuri in viata, sunt optimista si ma simt bine in pielea mea. Cand mi am dorit mai mult un copil si m-am simtit si pregatita sa il am, Dumnezeu mi l-a dat. Stii ce inseamna asta pt mine? Ca Ma iubeste si nu si-a luat mana de pe mine! De aici incolo, totul depinde de mine, sa incerc sa fiu o persoana mai buna, corecta , cu ajutorul LUI. Toti facem si rau si bine. Dar cat de mult bine facem in viata noastra comparativ cu cat rau facem? Aici se face diferenta.

Citeşte interviul integral pe mariusnita.net.