Exerciţii de doar câteva minute pe zi, pentru tonifierea sânilor VIDEO

Un bust frumos cere sâni tonifiaţi și fermi, indiferent de mărimea lor. Cel mai bun sport pentru a îmbunătăţi aspectul sânilor este înotul, dar și o serie de exerciții care te vor ajută să-ți antrenezi muşchii pectorali. Însă, există o serie de trucuri pe care le putem aborda pentru a evită să ajungem cu sânii lăsați, la vârste destul de mici.

22 sept. 2013, 07:53
Exerciţii de doar câteva minute pe zi, pentru tonifierea sânilor VIDEO

In primul rand, este indicat sa facem dusuri cu apa rece. Apa rece tonifiaza pilea si ajuta la mentinerea fermitatii sanilor. Este indicat sa nu facem bai fierbinti prea des pentru ca astfel pielea de pe sani se va molesi.

In al doilea rand, este foarte important sa stim sa alegem sutienul potrivit. Cele mai bune sutiene care nu zdrobesc sanii sunt cele fara balene. Sutienele pushup, care apasa bustul, trebuie evitate pentru ca strica consistenta sanilor. Cel mai important insa, este sa alegem sutienele pe masura potrivita.

Postura este din nou un lucru foarte important pentru a ne asigura ca vom acea un decolteu frumos pe tot parcursul vietii. Daca nu suntem obisnuite sa stam cu spatele drept, atunci sanii nostri vor avea tendinta sa se alungeasca si sa devina moi.

Totodata, este foare important sa nu ne expunem timp indelungat la soare. Razele soarelui actioneaza brutal asupra pielii sensibile de pe sani si aceasta se usuca pierzandu-si din elasticitate.

Citeşte continuarea şi CLIPURI EXPLICATIVE pe Lyla.ro