Explicaţia ŞOCANTĂ a adolescentei care şi-a DECAPITAT colega: Am VRUT să OMOR pe CINEVA

O adolescentă de 16 ani arestată pentru că şi-ar fi ucis sâmbătă o colegă de şcoală în prefectura Nagasaki, în sud-vestul Japoniei, a afirmat că "dorea să omoare pe cineva" şi a sugerat că voia, de asemenea, să dezmembreze un corp, au anunţat luni surse din cadrul anchetei, relatează agenţia Kyodo, citată de Agerpres.

29 iul. 2014, 08:03
Explicaţia ŞOCANTĂ a adolescentei care şi-a DECAPITAT colega: Am VRUT să OMOR pe CINEVA

Cadavrul fetei în vârstă de 15 ani, Aiwa Matsuo, elevă la liceu în oraşul Sasebo, a fost descoperit în casa suspectei cu capul şi mâna stânga tăiate şi cu abdomenul deschis, au precizat sursele citate. Suspecta va fi supusă unei evaluări psihiatrice.

Suspecta, al cărui nume este ţinut secret deoarece este minoră, a declarat că a cumpărat un ciocan şi un fierăstrău pe care poliţia le-a găsit lângă cadavru. Poliţia investighează modul în care adolescenta a obţinut aceste obiecte, suspectând faptul că crima fost premeditată, potrivit Agerpres.

Autopsia a stabilit că victima a murit prin strangulare. Poliţia crede că suspecta a lovit victima cu un ciocan şi, după ce aceasta a murit, i-a tăiat părţi din corp cu un fierăstrău. Pe trupul fetei au fost găsite şi alte tăieturi.

Când suspecta a fost descoperită în faţa clădirii în care locuieşte, hainele pe care le purta nu erau pătate de sânge, astfel că poliţia crede că şi-a schimbat îmbrăcămintea.

Suspecta a fost prezentată procurorilor luni după-amiază sub acuzaţia de crimă. În cursul anchetei, ea a afirmat că a mers în apartament împreună cu victima, după ce au fost în oraş împreună.

Potrivit unor persoane care o cunosc pe suspectă, aceasta are un istoric al problemelor de comportament. Poliţia a aflat de asemenea că ea ar fi făcut o disecţie pe un animal de mici dimensiuni. Anchetatorii intenţionează să vorbească cu profesorii şi studenţii de la liceu pentru a stabili motivul crimei.