Explozia din blocul de la Piatra Neamţ, Gigi Becali a venit în sprijinul familiilor afectate. A donat bani pentru acoperiş

Gigi Becali a donat o sumă de bani cu care se va construi acoperișul devastat de incendiul din 31 octombrie, din Piatra-Neamț. Suma a ajuns în contul firmei care se va ocupa de reparația întregului acoperiș.

16 nov. 2018, 07:41
Explozia din blocul de la Piatra Neamţ, Gigi Becali a venit în sprijinul familiilor afectate. A donat bani pentru acoperiş

O vecină l-a sunat pe Gigi Becali. Finanţatorul FCSB a răspuns, a cerut mai multe hârtii doveditoare (de la inspectoratul de Stat în Construcții, ISU) și a trimis banii către o firmă care se va ocupa să facă acoperișul, a declarat, pentru roman24.ro, unul dintre locatarii blocului care a postat pe Facebook următorul mesaj: „A început sa vina lemnul pentru acoperiș! Familia D5 mulțumește din suflet sponsorului nostru George Becali! (foto mai jos)„.

Reamintim că o explozie puternică a avut loc pe 31 octombrie, în jurul orei 13:45, la un bloc (D5, scara B) din municipiul Piatra-Neamț (pe strada Dimitrie Leonida). Incendiul a fost lichidat la ora 16:00.

Cea mai mare problemă este cea a acoperişului distrus în urma incendiului, iar cei de la ultimul etaj deja au necazuri în aceste zile ploioase, când apa se infiltrează prin tavan. Probleme în bloc sunt şi la apartamentele de la etajul III, dar şi cei de la nivelul II au rămas cu necazuri prin casă din cauza suflului exploziei.

În afară de banii donaţi de finanţatorul din Pipera, câteva sute de milioane de lei vechi destinate achiziţionării materialelor pentru acoperiş, în sprijinul locatarilor din blocul D5 au venit şi alte firme, organizaţii şi oameni cu suflet din Piatra Neamţ şi din ţară. Astfel, o firmă din Braşov a asigurat banii pentru cumpărarea vopselurilor şi a unor materiale de construcţii, iar o asociaţie ce poartă numele unui fost afacerist, politician şi preşedinte de CJ a contribuit la schimbarea uşilor din imobil.