EXPLOZIE de proporţii lângă ODESA. Şapte persoane au fost rănite VIDEO

O explozie de proporţii s-a produs, vineri dimineaţă, la un punct de control în apropiere de Odesa.

RomaniaTV.net
25 apr. 2014, 05:31
EXPLOZIE de proporţii lângă ODESA. Şapte persoane au fost rănite VIDEO

În explozia care s-a produs vineri dimineaţă şapte persoane au fost rănite, potrivit primelor informaţii date de publika.md. Explozia s-a produs în apropierea unui punct de control de lângă Odesa.

Potrivit presei ucrainene,  printre cei răniţi se află ăi un poliţist.  Deocamdată nu se cunoaşte din ce motive s-a produs deflagraţia, iar forţele de ordine au iniţiat o anchetă.

Locuitorii din Odesa au creat mai multe puncte de control în jurul oraşului pentru a împiedica accesul militanţilor proruşi din Transnistria, regiune separatistă din estul Republicii Moldova.  „A fost un dispozitiv exploziv. Explozia s-a produs în jurul orei 04:00 dimineaţa (ora 01:00 GMT) la un punct de control instituit de o organizaţie de autoapărare locală”, a declarat telefonic pentru Reuters un purtător de cuvânt al poliţiei regionale, potrivit Agerpres.

Agenţia rusă de presă Interfax a relatat că o bombă a fost aruncată dintr-o maşină aflată în trecere, dar poliţia nu a fost în măsură să confirme această variantă