Autocarul Borussiei Dortmund, atins de o explozie. Un fotbalist a fost rănit, meciul cu AS Monaco a fost amânat

Explozia s-a produs în timp ce autocarul îi transporta pe jucători la stadion, unde marţi seara, de la ora 21.45 (ora României), Borussia Dortmund urma să joace cu AS Monaco, în prima manşă a sferturilor de finală ale Champions League. Partida a fost amânată şi se va juca miercuri, 12 aprilie, de la ora 19.45 (ora României).

RomaniaTV.net
11 apr. 2017, 18:24

Primele relatări de la faţa locului indică faptul că fundaşul Marc Bartra a fost transportat la spital, în urma rănilor suferite. Explozia a avut loc la puţin timp după punerea în mişcare a autocarului, în apropierea hotelului şi la 10 km de stadionul Signal Iduna Park, unde urma să se dispute meciul cu AS Monaco.

Martorii spun că au fost auzite trei explozii în apropierea autocarului, iar cioburile de la geamurile sparte l-au rănit pe fotbalistul Marc Bartra, transferat vara trecută de la FC Barcelona.

Meciul Borussia Dortmund – AS Monaco, prevăzut să se joace marţi seara, de la ora 21.45, a fost amânat pentru miercuri, de la ora 19.45. Spectatorii începuseră să se adune în tribune, iar clubul a făcut apel pe reţelele de socializare la răbdare şi înţelegerea situaţiei.

Spectatorii începuseră să se adune în tribune, pentru meciul cu Monaco: