Explozie într-o gospodărie din Dolj. Trei persoane au fost rănite

Trei persoane din oraşul Bechet, judeţul Dolj, au ajuns, marţi, la spital, după ce butelia cu care se pregăteau să pârlească porcul sacrificat pentru Crăciun a explodat.

20 dec. 2016, 15:27
Explozie într-o gospodărie din Dolj. Trei persoane au fost rănite

Explozia a avut loc într-o gospodărie din oraşul Bechet, judeţul Dolj, în momentul în care familia, în casa căreia a explodat o butelie, se pregătea să taie porcul pentru Crăciun, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj.

Pentru a pârli animalul, după sacrificare, doljenii urmau să folosească o butelie recent încărcată cu gaz. Au pus la încălzit însă butelia lângă sobă, iar din cauza scurgerilor de gaze, aceasta a explodat.

Un bărbat şi două femei au fost răniţi şi transportaţi la spital. „S-a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi în sprijin a fost transmisă o autospecială de transport victime multiple care a preluat victimele şi le-a adus la Spitalul de Urgenţă din Craiova”, a declarat Tania Vâlceanu, purtător de cuvânt ISU Dolj, potrivit Mediafax.

Potrivit acesteia, victimele erau conştiente atunci când au fost transportate la spital.

Citeşte şi Incendiu într-o localitate din Constanţa. Un garaj în care se afla o cantitate mare cu motorină a fost cuprins de flăcări