Explozie într-o locuinţă din Cisnădie: Doi copii şi bunica lor au ajuns la spital cu răni grave

Doi copii în vârstă de 5 şi 7 ani şi bunica acestora, din localitatea sibiană Cisnădie, au fost răniţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o explozie produsă în imobilul în care se aflau.

RomaniaTV.net
23 mart. 2013, 08:33
Explozie într-o locuinţă din Cisnădie: Doi copii şi bunica lor au ajuns la spital cu răni grave

Explozia s-a produs în momentul când unul dintre copii a aprins becul de la baie. Copiii, care au suferit răni grave au fost transportaţi cu un avion militar la Spitalul de Arşi din Bucureşti, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Silviu Albişor, citat de presa locală.

Cel mic a suferit arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului, iar cel mare pe 70 – 80 la sută din suprafaţa corporală„, a adăugat Albişor. Bunica copiilor, în vârstă de 47 de ani, a suferit arsuri la mâini şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Sibiu.

Albişor a precizat de asemenea că, probabil, deflagraţia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze, însă reprezentanţii societăţii de furnizare a gazului urmează să stabilească cu exactitate ce s-a petrecut.

Locuinţa în care s-a produs explozia a fost devastată şi sunt puţine şanse de a mai putea fi reabilitată. de asemenea, explozia a afectat şi casele vecinilor, precum şi o maşină parcată în apropiere.

Potrivit martorilor oculari, în casa în care s-a produs explozia, aflată pe strada Teilor din Cisnădie, se aflau cinci persoane, acestea fiind copiii de 5 şi 7 ani şi bunica lor, care locuiau la parterul imobilului, dar şi străbunicii copiilor, care locuiau la etaj.