EXPLOZIE într-un bloc din Arad: Un bărbat a fost transportat la spital, după ce a fost rănit

Un bărbat a fost rănit într-o explozie produsă, sâmbătă dimineaţă, în locuinţa sa din municipiul Arad, el suferind arsuri şi un traumatism toracic şi a fost transportat la spital, transmite Mediafax. 

10 dec. 2016, 07:17
EXPLOZIE într-un bloc din Arad: Un bărbat a fost transportat la spital, după ce a fost rănit

Conform echipelor de intervenţie, bărbatul rănit se afla singur în garsonieră şi s-a trezit pentru că îi era rău. A sunat la 112, iar la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă. Până la sosirea medicilor, bărbatul a mers la baie, iar când a aprins becul a declanşat explozia din cauza acumulărilor de gaze. În urma deflagraţiei, geamul de la bucătărie a fost spart.

„În momentul sosirii, echipajul a constat că explozia nu a fost urmată de incendiu, a fost găsită o victimă, un bărbat cu arsuri de gradele 1 şi 2 pe membrele superioare şi un traumatism toracic în urma impactului pe care bărbatul l-a suferit cu solul. S-au făcut verificări în garsonieră şi a fost găsit aragazul deschis şi cu flacăra stinsă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgentă, căpitan George Pleşca. Potrivit acestuia, nu a fost nevoie de evacuarea celorlaţi locatari ai blocului.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii medicale.

Explozia a avut loc în blocul de garsoniere 236 de pe strada Abrud în cartierul Micălaca din municipiul Arad.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz.