Explozie într-un supermarket din Sank Peterburg: Mai multe persoane au fost rănite

Cel puţin patru persoane au fost rănite, fiind spitalizate, ca urmare a unei explozii ce a avut loc într-un supermarket din Sankt Petersburg, al doilea oraş ca mărime al Rusiei, situat în nord-vest, a anunţat poliţia locală, fără să se ştie deocamdată cauzele exploziei.

RomaniaTV.net
27 dec. 2017, 17:28
Explozie într-un supermarket din Sank Peterburg: Mai multe persoane au fost rănite

”O deflagraţie a avut loc către ora locală 18,30 (15,30 GMT) într-un supermarket de pe bulevardul Kondratiev din Sankt Petersburg. Potrivit primelor informaţii, există mai mulţi răniţi”, a indicat poliţia într-un scurt comunicat, precizând că ”sunt în curs de examinare circumstanţele incidentului”.

Nimeni nu şi-a pierdut viaţa în explozie, dar cel puţin patru persoane rănite au fost spitalizate. Există informaţii, neconfirmate, că au fost rănite şi alte 10 persoane.

Potrivit unei purtătoare de cuvânt a Comitetului de anchetă, Svetlana Petrenko, citată de agenţiile ruse de presă, a fost deschisă o anchetă pentru ”tentativă de omor”, potrivit Agerpres

Citeşte şi Accident îngrozitor în Rusia, între un tren şi un autobuz: Cel puţin 19 morţi, inclusiv un copil şi mai mulţi răniţi