Explozie la o fabrică din Oneşti. Doi muncitori au suferit arsuri VIDEO

O hală a explodat, luni, în zona industrială din Oneşti. În urma exploziei urmată de incendiu, două persoane au fost rănite şi au ajuns la Spitalul Municipal Oneşti cu arsuri, în special la nivelul feţei.

14 mart. 2016, 14:41
Explozie la o fabrică din Oneşti. Doi muncitori au suferit arsuri VIDEO

Este vorba despre doi barbati, unul de 54 de ani, iar celalalt de 46 de ani.

„Pacientul de 54 de ani are arsuri de gradul II si III pe circa 20 la suta din suprafata corpului. Are arsuri pe fata, gât si incheietura mâinii. I s-a acrodat primul ajutor si va fi transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

Al doilea barbat are arsuri de gradul II, pe 10 la suta din suprafata corpului, mai mult la nivelul fetei, a fost internat pe Sectia de Chirurgie si pentru ca nu sunt complicatii va ramâne in spitalul nostru”, a declarat dr. Adrian Brânzaniuc, director medical la Spitalul Municipal Onesti.

La locul incendiului au intervenit in prima faza trei autospeciale de lucru cu apa si spuma de la Detasamentul Onesti, iar alte doua masini de interventie au plecat imediat in sprijin de la Detasamentele Bacau si Moinesti, toate actionând pentru lichidarea focului. La fata locului au ajuns si echipaje SMURD, dar si grupa operativa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau, scrie desteptarea.ro.

Explozia initiala s-ar fi produs la un reactor de etanol, a fost urmata de incendiu dar si de alte explozii in lant, insa de intensitate mai redusa.