Explozie puternică în Bistriţa-Năsăud, un mort şi un rănit

Un bărbat și-a pierdut viața, miercuri seara, în urma exploziei unei butelii într-un imobil din satul Cireșoaia, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Marius Rus.

06 sept. 2017, 18:43
Explozie puternică în Bistriţa-Năsăud, un mort şi un rănit

Explozia a fost urmată de un incendiu, care a cuprins încăperea în care se afla butelia și zonele din jur.

Pompierii care au intervenit au constatat că în încăperea în care s-a produs explozia se afla un bărbat, care a suferit arsuri pe o suprafață corporală extinsă și nu a mai putut fi salvat.

Reprezentantul ISU Bistrița-Năsăud a precizat că explozia s-a produs într-o bucătărie de vară, suprafața afectată de incendiu fiind de aproximativ 80 de metri pătrați.

Potrivit Agerpres, în incendiu a fost rănită și o femeie, care a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și a fost preluată de un echipaj al Ambulanței. Din primele date, femeia se află în afara oricărui pericol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Diana Pintea, bărbatul decedat are 53 ani și femeia rănită, 48 ani, iar în cauză urmează a se întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă.

Cei de la ISU și polițiștii vor analiza cauzele producerii exploziei.