Explozie puternică într-un bloc din Brăila. Două persoane au fost rănite

Două persoane au fost rănite, luni, în urma unei explozii care s-a produs într-un apartament dintr-un bloc din Brăila, una dintre victime fiind proprietarul apartamentului. Cea de-a doua persoană circula pe trotuar când a fost lovită de bucăţi de sticlă desprinse din geamuri.

RomaniaTV.net
02 oct. 2017, 09:10
Explozie puternică într-un bloc din Brăila. Două persoane au fost rănite

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, o explozie neurmată de incendiu s-a produs, luni, într-un apartament de bloc din municipiul Brăila.

„Explozia s-a produs la o butelie de voiaj. Un bărbat de 60 de ani a fost rănit şi primeşte îngrijiri medicale de la echipajul Serviciului de Ambulanţă”, au precizat reprezentanţii ISU Brăila.

Potrivit acestora, în urma deflagraţiei două geamuri ale apartamentului s-au spart şi au rănit pe persoană care circula pe trotuar în acel moment. Rănile de la nivelul umărului nu sunt grave, iar persoana a refuzat transportul la spital.

Sursele citate au precizat că structura de rrezistenţă a apartamentului nu a fost afectată, iar forţele de intervenţie s-au retras la unitate.

Citeşte şi Pericol de explozie într-o benzinărie, o volă a căzut de pe platformă şi a intrat într-o pompă