Explozie urmată de incendiu, în Cluj. Doi copii au suferit arsuri, după ce tatăl a vrut să aprindă focul în sobă

Un incendiu violent a izbucnit joi dimineaţă în localitatea Maia (com. Bobâlna), din judeţul Cluj. Casa în care locuia o familie cu doi copii a fost cuprinsă de flăcări după ce tatăl a încercat să aprindă focul cu benzină.

22 feb. 2018, 08:17
Explozie urmată de incendiu, în Cluj. Doi copii au suferit arsuri, după ce tatăl a vrut să aprindă focul în sobă

În momentul în care a aprins un chibrit s-a produs o explozie. Cei doi copii se aflau pe pat şi au suferit arsuri după ce hainele le-au luat foc. Micuţii au fost transportaţi de urgenţă la spital, iar medicii spun că starea lor este stabilă, căile respiratorii nefiind afectate. Tatăl a reuşit să stingă focul până să vină pompierii, dar a suferit şi el arsuri.

În urma apelului la 112, la fața locului au fost trimise de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, un echipaj SMURD, o ambulanță, dar și polițiștii.

Cei doi copii minori au suferit arsuri de gradul II și III la nivelul membrelor superioare și inferioare, dar și la față. Aceștia au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi au fost transportați la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare.