Expoziţie de pisici în weekend. Peste 200 de feline superbe, admirate la Pavilionul Expo din Mamaia

Peste 200 de pisici de rasa vor putea fi admirate la Pavilionul Expo din Mamaia, in weekendul 20-21 iunie 2015, in cadrul Expozitiei Feline Internationale de Vara SofistiCAT, "Corabia pisicilor", editiile 41- 42.

RomaniaTV.net
15 iun. 2015, 14:29
Expoziţie de pisici în weekend. Peste 200 de feline superbe, admirate la Pavilionul Expo din Mamaia

Vor veni la tarmul Marii Negre, din toate colturile lumii, pentru a defila in fata a patru arbitri internationali, feline superbe din peste 15 rase, precum Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Ragdoll, Siberiana, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, Burma, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Singapura, Sphynx, Peterbald.

Expozitia-concurs, organizata de Asociatia Felina SofistiCAT, se va desfasura sambata, 20 iunie intre orele 13 – 20, respectiv duminica, 21 iunie, intre 10-17, punctul culminant fiind finala „Best in Show”.

Gratioasele finaliste ale celor patru categorii (persane si exotice, par semilung, par scurt, orientale si siameze) se vor intrece atat pentru un loc pe podium, cat si pentru premiile generoase oferite de sponsori, constand in hrana si accesorii pentru pisici.

In ambele zile de expozitie, vizitatorii vor beneficia de preturi promotionale pentru produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (bijuterii, haine, posete etc.).

De asemenea, vor fi picturi pe fata pentru cei mari si mici, precum si o multime de obiecte vestimentare unicat, pictate manual.

Conform traditiei, va fi continuata si campania „Arata ca iti pasa!”, in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi.

Pretul unui bilet de acces la expozitie este 10 lei, pensionarii beneficiaza de 50% reducere, iar copiii sub 12 ani au acces gratuit.